Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 червня 2023, 14:55
3473
1

ЛНЗ – Інгулець. Прогноз та анонс на матч плей-оф УПЛ

Переможець двоматчевої дуелі гратиме в УПЛ, а невдаха – в Першій лізі

| Оновлено 14 червня 2023, 14:55
3473
1
ЛНЗ – Інгулець. Прогноз та анонс на матч плей-оф УПЛ
УПЛ

В середу, 14 червня, відбудеться матч-відповідь плей-оф УПЛ, в якому гратимуть черкаський «ЛНЗ» та петровський «Інгулець». Гра пройде в Черкасах на полі стадіону «Черкаси-Арена», початок - о 15:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

ЛНЗ

Нагадаємо, що черкаська команда могла потрапити в плей-оф не на «Інгулець», оскільки свій вирішальний матч проти житомирського «Поділля» програла. Якби запорізький «Металург» виграв у тернопільської «Ниви», то саме він грав би проти колективу з Петрового. Але запоріжці не зуміли виграти, внаслідок чого потрапили на рівненський «Верес» (і вже встигли його мінімально обіграти). «ЛНЗ» же потрапив на «Інгулець».

Здавалося в тому матчі, що на полі дві рівні команди, причому невідомо, хто з них грав в УПЛ, а хто - в Першій лізі. Склалося враження, що команди вже наперед почали готуватися до вирішальної серії пенальті, оскільки атакувати ніхто не спішив. Проте «ЛНЗ» був змушений це робити, оскільки на старті другого тайму пропустив. Зумів зрівняти рахунок найкращий бомбардир команди Тищенко, який ударом з пенальті забив свій дванадцятий гол в сезоні.

Пропускали першу гру плей-оф захисники Лопирьонок та Хамелюк, які отримали прямі червоні картки в матчі з «Поліссям». Ніде нема інформації, що вони пропускатимуть більше, ніж одну гру (вже якраз відсиділи дискваліфікацію в першому матчі), але припустимо, що головний тренер «ЛНЗ» не мінятиме склад, який грав на рівних проти «Інгульця».

Інгулець

Про перипетії потрапляння «Інгульця» у перехідні матчі вітчизняні вболівальники знають краще, тому не будемо вкотре на них зупинятися. Цікавіше буде згадати про тренерське питання. Зараз «козаків» тренує Владислав Лупашко. На його місце претендував Младен Бартулович після звільнення Сергія Ковальця, але власник клубу вирішив інакше, внаслідок чого хорват покинув клуб, а його спілкування з Поворознюком завдяки останньому стало надбанням громадськості.

Команда вкрай погано грає в атаці. До результативності Тищенка з опонентів далеко всім футболістам - жодний з них не забив більше трьох голів за сезон. Тому цікаво буде, як Лупашко вирішить проблему забивання. А забивати треба - в нашому чемпіонаті до цих пір зберігся такий рудимент, як поняття голу на чужому полі, тому просто відстояти на 0:0 «Інгульцеві» невигідно - вдома вони пропустили.

Історія зустрічей

Між собою команди провели два матчі - в 2021 році «ЛНЗ» виграв матч Кубка України з рахунком 2:1, а друга гра була якраз першим матчем в плей-оф. Нагадаємо, він закінчився з рахунком 1:1.

Орієнтовні склади

«Інгулець»: Паламарчук – Смоляков, Ковальов, Козиренко, Кучеренко, Сидоренко – Козак, Кухарук, Клименко, Запорожець – Сітало.

«ЛНЗ»: Самойленко – Норенков, Муравський, Тарасенко, Солдат – Тищенко, Бойко, Копил – Савін, Нич, Шестаков.

Прогноз на протистояння

Спрогнозуємо, що гра закінчиться з тими ж 1:1 в основний час, в додатковий команди закриються і вирішуватимуть, кому грати в УПЛ, в серії пенальті. А в лотереї чисто на інтуїції спрогнозуємо перемогу «Інгульця».

14 червня, середа

«ЛНЗ» – «Інгулець»
Черкаси. «Черкаси-Арена». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – YouTube-канал ПФЛ
ЛНЗ - ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей П
житомирського Поділля