Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 червня 2023, 15:10
226
0

Порізка рахунків букмекерськими конторами

Що таке порізка рахунків від букмекерських контор і як з ними працювати

| Оновлено 13 червня 2023, 15:10
226
0
Порізка рахунків букмекерськими конторами

Букмекерські контори засновуються не для того, щоб організовувати ігри. Суть їх у тому, щоб приносити вигоду своїм власникам. Тобто клієнти, гравці, цінні тільки доти, доки вони більше приносять грошей, ніж забирають. Простіше кажучи, ті, що програють частіше, ніж виграють. Для інших же підготовлено масу неприємних варіантів. Серед таких - і "порізка рахунків" (її ще можуть позначати як "зниження максимумів").

Суть цього обмеження в тому, що букмекер просто зменшує конкретному гравцеві максимально можливу для його парі суму. Цей ліміт може встановлюватися як на суму ставки на чітко визначені, окремі події, так і фіксуватися і щодо всього акаунта загалом. Тобто грати ніхто не забороняє, але доходить до того, що не можна поставити більше ніж кілька американських доларів. Сенс у тому, щоб зробити гру на професійному рівні в цій конторі де-факто неможливою.

Як правило, це покарання не стільки просто успішних гравців, з просунутими аналітичними можливостями. Насамперед, це покарання за різні види дій, що розцінюються конторою як шахрайство. Так, ніхто не любить "вилочників" (що з точки зору БК закономірно). Під таке зниження ліміту ставок можуть потрапляти й інші гравці, що спекулюють на лініях контор. А те, які суми ставок, скільки виграють - це трейдера не так цікавить. Він знає, що все одно в підсумку в довгостроковій перспективі візьме своє - якщо гравці в основній масі гратимуть за їхніми правилами, у стилі, що допускається. Не використовуйте не тільки "вилки", а й "коридори", не полюйте тільки на "валуї" - і покарання не буде.

Як правило, обмеження на максимальну ставку вводяться не відразу, поступово. На першому етапі порізки рахунку контора обмежується традиційно тим, що знижує суму ліміту приблизно на 50%. Якщо потім з'являються підозри співробітників контори в тому, що цей гравець усе-таки грає спекулятивно, то може відбутися й інша порізка, аж до тотальної, що може сягати і 1000 разів.

Втім, це покарання практикується в основному у фундаментальних букмекерських конторах. Якщо хочете грати професійно, то потрібно перебиратися в низькомаржинальні БК або взагалі переходити на біржі ставок. Там заробіток йде не від маржі, а від обсягів обороту коштів на ставках, беручи свою комісію з виграшів гравців, і на цьому обмежуючись.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.