Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 червня 2023, 17:15
16923
27

Німеччина – Україна. Прогноз і анонс на товариський матч

Сергій Ребров починає і…

| Оновлено 12 червня 2023, 17:15
16923
27
Німеччина – Україна. Прогноз і анонс на товариський матч

12 червня у німецькому Бремені відбудеться товариський поєдинок між збірними Німеччини та України. Початок матчу – о 19.00 за київським часом.

Німеччина

Євро-2024 пройде на полях Німеччини, тому Бундестім позбавлена «принади» відбіркових поєдинків. До майбутнього чемпіонату Європи німці готуються за допомогою винятково товариських поєдинків. Причому цікаво, що вони намагаються підбирати «різношерстих» суперників.

Гра проти України стане для збірної Німеччини третьою товариською цього року. Перед нами німці зіграли проти Перу (перемогли 2:0) та проти Бельгії (поступилися 2:3).

А до цього Бундестім мав дуже неприємний досвід участі на чемпіонаті світу в Катарі. Там підопічні Фліка не змогли вийти з групи, пропустивши вперед збірні Іспанії та Японії.

Тим не менш, Хансі Флік своє робоче місце зберіг. Не без проблем і хитань, проте. Керівництво німецької футбольної Спілки вважало, що, незважаючи на фіаско на Мундіалі, саме Флік має готувати національну збірну до домашнього Євро.

На своє виправдання Флік може занести той факт, що на ЧС-2022 збірна Німеччини їхала командою, яка переживає глобальну зміну поколінь. З колективу, який бореться за найвищі місця на будь-яких турнірах, німці перетворилися на розрізнену та нестабільну какофонію молодих та не дуже талантів. Саме Фліку довірили зібрати по «запчастинах» із цих товаришів справжній ансамбль.

У грі проти України Бундестім не допоможуть травмовані гравці «Баварії» - Нойєр та Гнабрі. Навряд чи зіграє з цієї причини і форвард «Лейпцига» Вернер.

Швидше за все, Флік у грі проти України вкотре експериментуватиме, намагаючись відшукати оптимальний варіант складу. Тож визначити стартову одинадцятку господарів поля – завдання непросте. Але хто б не вийшов на поле у складі збірної Німеччини, вони битимуться не лише за честь країни, а й за дуже неординарну подію: гра проти України стане для збірної Німеччини історичною: тисячним зіграним поєдинком.

Україна

Напередодні матчу у Бремені збірна України нарешті отримала «повноцінного» наставника. За кілька днів до гри проти Німеччини контракт із УАФ підписав Сергій Ребров. Саме під керівництвом Сергія Станіславовича «синьо-жовті» намагатимуться пробитися на найближчий чемпіонат Європи. І матч проти Бундестім стане для Реброва першою «пробою пера» на новому робочому місці.

З одного боку добре, що прем'єрний поєдинок для нового наставника випав на такого складного опонента, як збірна Німеччини. Бо де, як не в таких зустрічах, побачити свої сильні та слабкі сторони, зробити потрібні висновки.

З іншого боку, Сергію Станіславовичу і не позаздриш, адже часу на конкретну підготовку до матчу у Бремені він мав дуже мало.

Проте новоспечений наставник «синьо-жовтих» на долю не скаржився. Швидше, навпаки: пообіцяв зробити все можливе, щоб кваліфікуватися на Євро-2024. А проти Німеччини зіграти достойно.

Гра проти команди Фліка стане для Реброва першою та останньою репетицією напередодні двох матчів відбору на Євро: проти Північної Македонії та Мальти. Тому дуже складно припустити, яким саме складом зіграє наша команда: або бойовим, або тренер все ж таки вирішить поберегти сили на два наступні матчі.

У грі проти Німеччини (втім, як і в решті червневих поєдинків) нашій команді не допоможе через травму Зінченко. З цієї ж причини в збірній не буде і Яремчука.

Історія протистоянь

«Синьо-жовті» досить часто перетиналися на футбольних полях з Бундестім. Майбутня гра буде дев'ятою. Відчутна перевага на боці збірної Німеччини: п'ять перемог. Україна може похвалитися лише трьома нічиїми. Різниця м'ячів – 17:7 на користь німців.

Прогноз

Матч не матиме статусу «або все, або нічого». Тому навряд чи мотивація, яку ми звикли називати турнірною, цього разу зашкалюватиме. Проте певне смислове навантаження цей «товарняк» матиме. Для господарів зустріч – ювілейна в історичному ракурсі, тому є привід зіграти успішно.

Є привід зіграти добре і нашій національній команді, яка в Бремені вперше зіграє під керівництвом Сергія Реброва. Напевно, підопічні Сергія Станіславовича захочуть чудово себе зарекомендувати перед новим наставником.

Клас збірної Німеччини зараз вищий. Збірна України поки що лише звикає до вимог нового тренерського штабу. Тому припустимо, що гра закінчиться із мінімальною перевагою команди Фліка.

Орієнтовні склади:

Німеччина: тер Штеген, Вольф, Керер, Гінтер, Раум, Горетцка, Кімміх, Віртц, Сане, Хавертс, Фюллькруг

Україна: Бущан, Конопля, Матвієнко, Забарний, Миколенко, Піхальонок, Степаненко, Маліновський, Циганков, Мудрик, Довбик.

12 червня, понеділок

Німеччина – Україна
Бремен. «Везерштадіон». 19:00
Пряма ТБ-трансляція – видеосервіс MEGOGO, Суспільне
НІМЕЧЧИНА – УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
Арбітр: Анастасіос Сідіропулос (Греція)
Прогноз Sport.ua – 2:1

Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ігор Ковальський
Ярмоленко буде в основі...завтра буде нічія думаю 2-2..Бажаю збірні тільки перемоги на це і надіюся .
GREEN DAY belokon
Надеюсь играть будет Тымчик, всегда здорово показывает себя за сборную 
Nordenus
Надеюсь попросят немцев, чтобы не громили нас. В прошлом матче Англия нас решила пожалеть после 2:0
Gargantua
играть будет Трубин, не потому что он лучше Бущана а потому что Бущан после травмы а Лунин без практики.
Трубин - Тымчик, Забарный, Матвиенко, Мыколенко - Цыганков, Степаненко, Зинченко, Мудрик - Пихаленкок - Довбик
Умник
Вся надежда на циганкова. Не удивлюсь его позиции в центре поля под Довбыком справа Ярмола слева Мудрык. Справа в защите все таки Тымчик.
Степаненко и Сидорчука ставить нельзя скорость упадет вдвое.
Очень хотелось бы Пихаленка Малиновского Кочергина.
А центр  защиты у нас суперский Забарный Матвиенко слева Микола на воротах бущан.
Batya
Малиновський не паше у відборі, у грі з німцями Судаков був би переконливіший.
Віталій Ткачук
Я не читав. Висловлю свою думку: це товариський матч, новий тренерський штаб має подивитися на гравців (хто на що здатен), навіть якщо розгромно програємо, - байдуже, це ще й благодійний матч з одною з найкращих збірних світу. Далі будуть ключові матчі, будь-яка втрата очок, і наші шанси на друге місце примарні. Італія теж хоче на Євро, а так як ми історично з італійцями граємо, то перспективи не дуже райдужні.
Oliynuk_sport
Верю в команду Сергея Реброва, прогноз 1-1
igor shmuylo
Завтра будет проверка ,на шо годна зборная . И ето еще не основной состав  на игры в отбор.
Злий Глобинець
У рамку треба Трубіна, він досвідчекіший. Бо Бущан напропускає.
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Міш Міш
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
виталий жалыбин
7-0