Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 липня 2023, 04:12
1492
2

Рух врятувався. Львівський клуб зіграв унічию з Олександрією

Підопічні Віталія Пономарьова уникли участі в перехідних матчах за місце в УПЛ

| Оновлено 03 липня 2023, 04:12
1492
2
Рух врятувався. Львівський клуб зіграв унічию з Олександрією

Після перемоги в минулому турі над «Чорноморцем» головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов зробив дві вимушені зміни у стартовому складі. Замість дискваліфікованих Дідика і Таллеса на поле вийшли Холод і Притула. Руслан Ротань після домашньої поразки від «Зорі» теж зробив дві перестановки у своєму складі. Замість Рибалки і Скорка у гру вступили Михайленко і Мустафаєв.

Перший небезпечний момент виник біля воріт господарів поля, коли на першій хвилині гри Кулаков пробив поруч з дальньою штангою. Гості продовжували більше контролювати м’яч і знову втратили шанс відкрити рахунок. Після флангової передачі Мірошниченка пробивав головою Кулаков, але м’яч влучив у стійку воріт. Забракло влучності і удару Мустафаєва, який пробив у руки Паньківу.

Напруга на полі наростала і арбітру Кривушкіну доводилося часто виймати з кишені жовті картки. Перший же небезпечний момент біля воріт «Олександрії» виник після дальнього потужного удару Сапуги, але Шевченко перевів м’яч на кутовий. З іншого боку, черговий завершальний удар наніс Мустафаєв, але цього разу не влучив у рамку воріт. Заключні хвилини тайму пройшли в атаках «Руха», але забити гол у «роздягальню» не вдалося.

Ледь розпочався другий тайм, як рухівці могли змінити нулі на табло «Арени Львів». Після навісної передачі Соломона пробивав головою Альваренга, але м’яч влучив у поперечину воріт. Згодом атака олександрійців завершилася тим, що після удару головою Бабогла м’яч опинився в сітці воріт, проте арбітр зафіксував порушення правил з боку гостей.

Гравці «Олександрії», намагаючись залишитись на 5-му місці, яке дає право грати у єврокубках, швидко переходили від оборони до атаки. Проте до завершальних ударів справа не доходила. Натомість контратака «Руха» ледь не завершилася голом, але після удару Альваренги м’яч зрикошетив від суперника за межі поля.

Гості, враховуючи, що в паралельному матчі «Ворскла» перемагала з різницею у два голи, і далі намагалися вирвати перемогу. І таку нагоду мав Ковалець, який після розіграшу кутового пробивав головою під поперечину, але Паньків перевів м’яч на кутовий. А ось дальній удар Цурікова виявився дуже неточним.

У підсумку матч переможця так і не виявив. Ця нічия дозволила «Руху» уникнути перехідних ігор, а «Олександрія» не зуміла здобути 100-ту перемогу в УПЛ і пробитися у зону єврокубків. При цьому рухівці збільшили свою безпрограшну домашню серія до 6-ти ігор, повторивши клубний рекорд.

Українська Прем'єр-ліга. 30 тур.

«Рух» – «Олександрія» – 0:0

Сапуга (26), Притула (28), Підгурський (50), Довгий (90+6) - Михайленко (22), Бабогло (26), Ротань (45, головний тренер).

«Рух»: Паньків, Роман, Слюбик, Холод, Лях, Підгурський, Сапуга, Притула, Альваренга (Квасниця, 70, Довгий, 90), Соломон (Мисик, 84), Климчук.

«Олександрія»: Шевченко, Бабогло, Ковалець, Кулаков, Мірошніченко, Сігеєв, Логінов, Шулянський (Цуріков, 75), Копина, Михайленко (Рибалка, 79), Мустафаєв (Кожушко, 67).

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).

Стадіон: «Арена Львів».

РУХ - ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

________________________________

Наші оцінки:

Заміни «Рух»: Квасниця - 5.5, Мисик - б/о, Довгий - б/о.

Заміни «Олександрія»: Кожушко - 5.5, Цуріков - 6.0, Рибалка - 6.0.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді
Теніс | 26 квітня 2024, 17:03 26
Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді

Реванш із Рибакіною доведеться відкласти

ОФІЦІЙНО. УАФ здійснила ротацію своїх представників у комітетах УЄФА
Футбол | 26 квітня 2024, 21:38 3
ОФІЦІЙНО. УАФ здійснила ротацію своїх представників у комітетах УЄФА

Українська асоціація футболу вирішила звернутися до УЄФА про відкликання Павелка

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Leo
Валідольний матч..пощастило Руху, але це добре, що хоч одна команда зі Львова буде в УПЛ. І не Карпати))) Радий за Рух. Сусіди як не як...Ау, клоуни з Карпат, хто там говорив, що Карпати єдина команда буде зі Львова в УПЛ з наступного сезону. Де ви всі?)  Розкажіть ще раз свою смішну байку)))
Spaceman
А чого ніхто не пише, як обісрався Ротань?