Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 червня 2023, 04:28
1091
2

Рух – Олександрія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

«Олександрія» може здобути ювілейну перемогу

| Оновлено 05 червня 2023, 04:28
1091
2
Рух – Олександрія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 4 червня, «Рух» на «Арені Львів» в рамках заключного, 30-го, туру УПЛ зустрінеться з «Олександрією». Олександрійці можуть здобути 100-ту перемогу в чемпіонатах України.

Рух

У минулому турі підопічні Віталія Пономарьова здобули важливу гостьову перемогу над «Чорноморцем», покращивши своє турнірне становище. «Рух» за Віталія Пономарьова вдома ще не програвав – у 5-ти іграх: дві перемоги та три нічиї. Якщо рухівці не програють на своєму полі і в неділю, то повторять клубний рекорд.

З особливим настроєм готуються до гри діючі рухівці Юрій Паньків та Олексій Довгий, які раніше провели чимало ігор за «Олександрію». Через дискваліфікації поєдинок проти «Олександрії» пропустять бразильський півзахисник Бренер Таллес і захисник Роман Дідик. Це буде ювілейний, 100-й, домашній матч «Руха» у всіх турнірах – в УПЛ, Першій і Другій лігах, а також в Кубку.

Олександрія

В олександрійців, на відміну від рухівців, інше турнірне завдання: потрапити у зону єврокубків. В минулому турі підопічні Руслана Ротаня зазнали домашньої поразки від «Зорі» і лише на одне очко випереджають свої переслідувачів з «Ворскли». Загалом «Олександрія» за Ротаня провела 16 ігор, зігравши при цьому 10 раз внічию.

Крім ювілейної перемоги, «Олександрія» може забити і 150-й гостьовий гол в УПЛ (ще 1 м’яч). Безвиграшна серія олександрійців триває 3 гри: нічия та дві поразки. З особливими емоціями готується до гри Юрій Копина, який свого часу провів за «Рух» рекордну у всіх турнірах кількість ігор – 109 матчів.

Статистика зустрічей

«Рух» та «Олександрія» провели чотири гри в УПЛ і рухівці ще жодного разу не програвали: перемога та три нічиї. «Рух» востаннє приймав олександрійців 31 жовтня 2021 року, коли було зафіксовано нічию – 0:0. Матч першого кола нинішнього сезону також переможця не назвав – нічия 1:1. В Олександрії рахунок відкрили господарі поля – після удару Дениса Мірошниченка, а врятував гостей від поразки Ярослав Карабін, реалізувавши пенальті.

Феміда

Арбітром матчу призначено Дмитра Кривушкіна (Харків), який провів 43 гри в УПЛ. Раніше «Рух» за Кривушкіна відіграв один матч в чемпіонатах, поступившись в гостях «Інгульцю» у нинішньому сезоні. «Олександрія» ж за цього арбітра провела 8 ігор УПЛ: чотири перемоги, нічия та три поразки.

Прогноз на протистояння

«Рух», враховуючи його перебування впритул до зони перехідних ігор турнірної таблиці, буде націлений на максимальний результат. Але й «Олександрія» налаштована не відпускати 5 місце. Поставимо на бойову нічию.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Роман, Слюбик, Холод, Лях, Сапуга, Підгурський, Довгий, Альваренга, Соломон, Климчук.

«Олександрія»: Шевченко, Бабогло, Мірошниченко, Логінов, Скорко, Сігєєв, Ковалець, Шулянський, Рибалка, Копина, Кулаков.

4 червня, неділя

«Рух» – «Олександрія»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 15:00
Пряма ТБ-трансляція на телеканалі Уніан
РУХ – ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього
Футбол | 19 квітня 2024, 19:52 3
Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього

Українцю найближчим часом треба визначитись з майбутнім

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
simon andre
Александрия играет в ничью . Но в этот раз проиграет.
Xvalenok03
Даёшь ничью