Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 травня 2023, 11:44
33443
23

КУЧЕР: «Степаненко почав жонглювати м'ячем та провокувати хлопців»

Головний тренер «Дніпра-1» відповів на запитання після матчу із «Шахтарем»

| Оновлено 29 травня 2023, 11:44
33443
23
КУЧЕР: «Степаненко почав жонглювати м'ячем та провокувати хлопців»
shakhtar.com. Олександр Кучер

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер відповів на запитання журналістів після матчу із «Шахтарем» (0:3) та розповів про бійку в кінці гри:

«Шахтар» виграв 3:0. Тарас Степаненко почав жонглювати м'ячем, провокувати хлопців. Вони поступалися і розуміли, що зараз буде програний важливий матч, звісно, мали якісь емоції. А бійка розпочалась через те, якщо я не помиляюсь, що Назарина з двох ніг стрибнув у Пеглоу. У нього вже не витримали емоції, він схопив суперника, почалась штовханина, усі побігли. Але я цього не підтримую і про це вже сказав, а люди будуть оштрафовані, тому що ми не можемо так поводитися. Повторюсь: навіть програючи 0:3 ми повинні поважати суперника. Це має стати уроком, і штрафи будуть серйозні, але я не скажу суму.

Після гри з Полтавою ми хотіли підняти хлопцям настрій, дати їм позитивні емоції, щоб підвести під цю. Це важко, тому що та гра дала великий осад. Сьогодні швидкий гол допоміг вирішити всі питання. Починати матч з командами, такими як «Шахтар», з рахунком 1:0 дуже тяжко. Хочу привітати «Шахтар» з чемпіонством, вони заслужили цю перемогу.

Якщо ми хочемо грати за чемпіонство, то не повинні втрачати багато очок там, де ми їх втрачали в другому колі. Звісно, наприкінці це дало про себе знати. Просто потрібен час. У нас багато нових футболістів, і деякі пройшли лише половину зборів. Треба зібратись і зрозуміти один одного, бо такі команди роблять по два роки. Було мало часу, повторюсь: вони мають зрозуміти один одного, щоб з півслова розуміти іншого на футбольному полі.

Перше місце – це тиск на хлопців, і хтось не справлявся. Вони не завжди були в таких гонках, хтось лише почав грати в УПЛ. Ні. Я ж кажу: після Полтави ми не вийшли з цього стану, зараз психологічно їх важко відновити. Нам потрібно зіграти ще одну гру, потрібний позитивний результат. Зараз розмовлятимемо, виводитимемо гравців із цього стану, тому що це дуже важлива гра і треба до неї готуватися.

Гра проти «Кривбаса»? Звісно, будемо розмовляти, бо потрібно достукатися до гравців. Вони повинні зрозуміти, що це за матч для нас, якщо все вийде, то це буде добре. Сьогодні ви бачили, що команда не була схожою на себе, навіть на ту, якою була в останніх іграх. Було важко, але й не слід списувати гравців «Шахтаря». Вони знають нас, вивчали нас, готувалися до нас. Розуміли, що Довбик і Піхальонок – провідні гравці, і вони вивчали їх і знали. Так само робили і ми».

Оцініть матеріал
(294)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті може прийняти рішення, яке переконає Луніна покинути Реал
Футбол | 19 березня 2024, 07:05 11
Анчелотті може прийняти рішення, яке переконає Луніна покинути Реал

Уже найближчим часом зірковий воротар «Реала» Тібо Куртуа повернеться у склад команди

Вірт розповів, кого наразі вважає основним воротарем збірної України
Футбол | 18 березня 2024, 19:42 2
Вірт розповів, кого наразі вважає основним воротарем збірної України

Колишній голкіпер «Шахтаря» віддає перевагу Андрію Луніну

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Бензар Євген
А мені шедевр симуляції від Олександра Алієва запам'ятався коли він валиться у центрі поля  як нібито вбитий на газон і катається по полю наче йому нестерпно боляче суддя не зупиняє гру, м'яч котиться повз нього і він підскокує і стрімко як спринтер не біжить а летить просто до воріт суперника! Не вірив очам своїм у таке швидке зцілення!
8number
Якщо відверто, то провокація суперника, намагання заставити його нервувати— це обовʼязковий тактичний прийом у будь-якому виді спорту. Так що до Степаненка ніяких претензій.
 А то ми так до дворового футболу дійдемо. 
luceorius
 Якщо жонглювання відбувалось в процесі гри, то це не провокація, а техніко-тактична дія.
Mykhailo Stepanov
Пам'ятаю як Кучер озирнувся, побачив Вукоєвича і впав як підкошений! Ото було лайно!
Сергей Долина
Недаром Ярмоленко, чуть ноги не поламав степаненку за провокації.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bolelschik
Пеглоу, очевидно, зарплату повысят- заслужил
Зеркало
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
Ярмоленко ничему не научил Степаненка в свое время
AleksandrF
Я так и не понял в чем провокация от Степы. Когда он жонглировал? Может еще и фокусы показывал? А футболисты Днепра такие ранимые. Я был другого мнения о Кучере