Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2023, 02:13
1419
1

Бойова нічия у Рівному. Верес та Олександрія поділили очки

Команда Ротаня вигравала у два м'ячі, але закінчила матч із традиційним для себе результатом

| Оновлено 25 травня 2023, 02:13
1419
1
Бойова нічия у Рівному. Верес та Олександрія поділили очки
УПЛ

«Олександрія» в цьому матчі мала опцію використання тих гравців, яких не могла випустити на поле в матчі з «Динамо» умови орендного договору - зокрема, на поле повернувся Михайленко. У «Вереса» теж помінявся склад порівняно з матчем проти «Шахтаря» - наприклад, захисників стало менше на полі. Цікаво було, що із цим всім зроблять Вірт та Ротань.

Кілька років тому мені доводилося теж дивитися і писати звіт про матч цих команд. Тоді вони зіграли 0:0, а у заголовку звіту про матч була фраза про рівну гру. Це була відсилка до назви міста Рівне, але у коментарях користувачів виникло припущення, що проводилися паралелі до відомої приказки з цими словами, оскільки команди тоді, м'яко кажучи, не вразили.

Сьогодні ж враження було абсолютно протилежне. Команди хотіли виграти, оскільки теоретично «Ворскла» може наздогнати «Олександрію», а «Верес» не хоче брати участь в перехідних матчах.

УПЛ

Активніше розпочали гості, вони за перших хвилин двадцять шокували господарів. Спершу Ковалець, який грав сьогодні на лівому фланзі (а пізніше - і в центрі нападу), відкрив рахунок після дальнього удару. Там, щоправда, пощастило з рикошетом від Курка - Когут був відіграний і просто дивився, як м'яч вкотився у сітку. А трохи пізніше рахунок подвоїв Михайленко - він перед тим не використав можливість для удару, але в наступній ситуації виправився, пробивши у ближній кут після того, як вийшов сам на сам з Когутом після красивого розрізного пасу Ковальця в дотик.

«Верес» не здався (спробували б це футболісти зробити при такій активності Юрія Вірта) і швидко відіграв один м'яч. Комбінація нагадала гол Миколи Шапаренка у ворота Франції у відборі на попередній ЧС - пас від лицьової назад, хтось не дотягується і удар після цього в правий кут. Шапаренко пробив у дев'ятку, Кльоц - на силу в нижній кут, але результат був однаковим.

УПЛ

Команди не зупинилися, могли забивати, але ударам Ковальця і Кучерова не вистачило точності. Ненудне закінчення тайму принесло ще тільки травми Балана і Бондаренка - і якщо першому всього лиш перебинтували голову, то другий не зміг продовжити гру.

Швидкості тайму другого були меншими. Але теж швидко після початку ми побачили гол, рахунок став рівним - після кутового Вовченко з розвороту ефектно пробив під штангу.

Аж тепер гра заспокоїлася майже до самого кінця. Команди хотіли виграти, але їхні старання розбивалися в центрі поля, де йшла жорстка боротьба без грубощів.

Найреальніший момент відзначитися мав Кирило Ковалець. Він в штрафному вклав захисника і перекидав голкіпера, проте той же Вовченко врятував «Верес», винісши м'яч з лінії воріт.

УПЛ

Після цього розпочався штурм воріт гостей, брати Шараї були дуже активними, але забити не вдалося. «Поліграфи» теж огризалися, але підсумок був такий же.

2:2 - чергова нічия для «Олександрії». Та й одне очко для «Вереса» зайвим не буде в боротьбі за виживання, враховуючи, що довелося відіграватися з 0:2.

Українська Прем'єр-ліга. 28 тур.

«Верес» - «Олександрія» - 2:2.

Кльоц, 26, Вовченко, 55 - Ковалець, 10, Михайленко, 17.

Балан, 83 - Михайленко, 90+2.

«Верес»: Когут - Гагун, Курко (Маткобожик, 84), Вовченко, Балан - Кльоц, Кучеров - Г. Пасіч (В. Шарай, 73), Лебеденко (С. Шарай, 46), А. Блізніченко (Дахновський, 81) - Гайдучик (М. Шестаков, 73).

«Олександрія»: Шевченко - Мірошніченко (Кобзар, 84), Бабогло, Бондаренко (Логінов, 45+1), Копина - Михайленко - Мустафаєв (Скорко, 57), Рибалка (Шулянський, 84), Сігеєв, Ковалець - Кулаков (Кожушко, 46).

Арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

ВЕРЕС - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

55’
ГОЛ ! М'яч забив Семен Вовченко (Верес).
26’
ГОЛ ! М'яч забив Дмитро Кльоц (Верес).
17’
ГОЛ ! М'яч забив Микола Михайленко (Олександрія).
10’
ГОЛ ! М'яч забив Кирило Ковалець (Олександрія).
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BallsToTheWall
Похоже Ротань решил установить рекорд по ничьим.