Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 травня 2023, 13:00
3033
1

Колос – Динамо. Анонс та прогноз на матч чемпіонату України

Ковалівський клуб уже 272 хвилини не може забити гол у ворота «Динамо»

| Оновлено 24 травня 2023, 13:00
3033
1
Колос – Динамо. Анонс та прогноз на матч чемпіонату України

У середу, 24 травня, відбудеться матч 28-го туру чемпіонату України з футболу, в якому зустрінуться ковалівський «Колос» та київське «Динамо». Команди гратимуть на стадіоні «Колос» (Ковалівка, Київська область). Початок призначено о 13:00.

Динамо

«Динамо» виграло чотири з п'яти матчів, у яких командою керував Олександр Шовковський (нагадаємо, головний тренер «Динамо» Мірча Луческу поки що не може виконувати свої обов'язки у зв'язку з лікуванням). У поєдинку минулого туру динамівці виграли у «Олександрії» з великим рахунком, що було несподівано, оскільки у попередніх матчах підопічні Руслана Ротаня відібрали очки у лідерів чемпіонату «Шахтаря» та «Дніпра-1».

Кияни вже втратили шанси потрапити до Ліги чемпіонів, але все ще сподіваються здобути медалі. Відставання від луганської «Зорі», яка йде на третьому місці, складає 8 очок. Динамівцям потрібно не лише вигравати свої матчі, а й розраховувати на втрату очок конкурентом.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

До матчу з «Колосом» київський клуб підходить зі значною кадровою втратою. Не зможе допомогти команді нападник Владислав Ванат. Гравець «Динамо» отримав триматчеву дискваліфікацію за прояв дискримінації після матчу 16-го туру УПЛ «Динамо» - «Інгулець» (0:2). Це суттєва втрата для київського клубу, оскільки Ванат цього сезону з 12 голами є його найкращим бомбардиром.

Колос

«Колос», на відміну від «Динамо», зараз переживає серію негативних результатів. В останніх шести матчах команда перемогла лише один раз, зазнавши при цьому п'ять поразок. Заради справедливості зазначимо, що чотири з п'яти разів ковалівці програли командам, які розміщуються у турнірній таблиці вище, ніж вони.

Клуб з Київської області позаминулого туру програв «Олександрії» і фактично втратив шанси поборотися за вихід до Ліги конференцій. У турнірній таблиці «Колос» із 33 очками посідає восьме місце. Попереду – «Кривбас» (Кривий Ріг), який набрав на два очки більше. У спину «Колосу» дихає харківський «Металіст 1925», який має на три очки менше - 30. Відрив ковалівського клубу від зони перехідних матчів становить 6 очок.

Матч із «Динамо» ковалівський клуб проведе без основного півзахисника Вадима Мілька. Досвідчений гравець вичерпав ліміт жовтих карток та пропустить одну гру.

Статистика матчів

Історія протистояння «Динамо» та «Колоса» налічує 9 матчів. Київський клуб переміг 5 разів, ковалівський – один раз. Нічийний результат було зафіксовано у трьох поєдинках. Зустріч першого кола цього чемпіонату завершилась із рахунком 0:0.

«Колос» найбільшої домашньої поразки в УПЛ зазнав саме від Динамо – 0:7 (28 серпня 2021 року).

Орієнтовні склади

«Колос»: Волинець, Кравченко, Новак, Чорноморець, Золотов, Богданов, Ємець, Ільїн, Болбат, Оріховський, Лисенко.

«Динамо»: Нещерет, Тимчик, Попов, Сирота, Вівчаренко, Андрієвський, Шепелєв, Беніто, Буяльський, Кабаєв, Рамірес.

Прогноз на протистояння

«Динамо» в останніх турах переважно перемагає, «Колос» програє і майже не забиває голів. Навряд чи ці тенденції зміняться у цьому матчі. Найімовірніше, «Динамо» переможе з різницею в один-два голи.

24 травня, середа

«Колос» – «Динамо»
Ковалівка (Київська область). Стадіон «Колос». 13:00
ТБ-трансляція – ОТТ-платформа Setanta Sports і телеканал Setanta Sports+
Арбитр: Ігор Пасхал (Херсон)
КОЛОС – ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:2

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
виталий жалыбин
1-1