Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2023, 08:22
7192
6

«Привоз» воротаря. Динамо розгромило Колос

Підопічні Шовковського без проблем розібралися з клубом із Ковалівки

| Оновлено 25 травня 2023, 08:22
7192
6
«Привоз» воротаря. Динамо розгромило Колос
ФК «Колос»

Порівняно з матчами попереднього туру Ярослав Вишняк та Олександр Шовковський зробили по кілька замін у стартових складах своїх команд.

У «Динамо» насамперед необхідно відзначити повернення на поле воротаря Бущана, який через травму не грав із 30 листопада минулого року. Дискваліфікованого нападника Ваната у стартовому складі замінив Рамірес. Також не можна не звернути увагу на те, що до заявки на матч потрапив Шапаренко, який повністю відновився після складної операції на коліні. Хавбек «Динамо» та збірної України отримав травму у матчі Ліги Європи ще у вересні 2022 року.

У «Колоса» у стартовий склад повернувся голкіпер Волинець, котрий до поєдинку минулого туру проти «Дніпра-1» весь сезон грав без замін. У центр півзахисту вийшли досвідчені Болбат і Богданов, які замінили Велетня та дискваліфікованого Мілька, а на правому фланзі Ільїн вийшов замість Кравченка.

Матч розпочався із 40-хвилинним запізненням. Причина – повітряна тривога, яка була оголошена у Київській області та низці інших регіонів країни. Команди вийшли на поле, пролунав національний славень України – і завила сирена.

Старт поєдинку став приголомшливим для господарів поля. На перших хвилинах несподівано помилився голкіпер Волинець та «наварив» курйозний гол. Євген, отримавши пас від партнера по команді, перебував у воротарському майданчику. Півзахисник «Динамо» Перріс запресингував голкіпера, і Волинець, намагаючись віддати передачу на правий фланг, випадково відправив м'яч у свої ворота. Здавалося, Перріс встиг підставити ногу під пас Волинця, але автогол записали на голкіпера.

Після пропущеного голу «Колос» більше контролював м'яч і намагався атакувати. Проте їхні атаки в основному завершувалися на підступах до штрафного майданчика. Із середини тайму вже динамівці більше володіли м'ячем, але не поспішали атакувати. Небезпечні моменти команди створили лише наприкінці першої половини зустрічі. На 40-й хвилині «Колос» провів атаку правим флангом. Її завершував М'якушко, який із району 11-метрової позначки завдав удару в один дотик - Бущан у падінні спіймав м'яч. На 44-й хвилині після подачі з кутового та скидання від партнера Буяльський замикав дальню штангу – м'яч пролетів зовсім близько зі стійкою воріт. На 45-й хвилині Вівчаренко зробив сильний навіс із лівого флангу, Волинець у боротьбі з Раміресом не зміг вибити м'яч, той відлетів до Буяльського, проте півзахисник не влучив у ворота з близької відстані.

Другий тайм також не ряснів небезпечними моментами. Проте динамівці змогли забити ще два голи. На 68-й хвилині класного удару завдав Андрієвський - м'яч влетів у верхній кут воріт Волинця.

Відразу Андрієвського замінив Шапаренко, який на останніх хвилинах матчу віддав результативну передачу на Волошина. 3:0 – «Динамо» легко розібралося з «Колосом». Кияни за той час, коли Олександр Шовковський виконує обов'язки головного тренера, виграли п'ять разів у шести матчах.

Українська Прем’єр-ліга. 28-й тур.

«Колос» – «Динамо» – 0:3

Волинець (8, автогол), Андрієвський (68), Волошин (90+3).

Оріховський (87) - Перріс (28), Вівчаренко (90), Буяльський (90+2).

«Колос»: Волинець, Ємець, Чоботенко, Чорноморець, Золотов, Богданов, Ільїн (Гусол, 78), Болбат (Криворучко, 65), Мякушко (Велетень, 72), Оріховський, Безбородько (Попов, 72).

«Динамо»: Бущан, Тимчик, Дячук (Боль, 75), Сирота, Вівчаренко, Андрієвський (Шапаренко, 68), Шепелєв (Сидорчук, 59), Перріс, Буяльський, Кабаєв (Волошин, 59), Рамірес (Гармаш, 75).

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)

Стадіон: «Колос» (Ковалівка, Київська область).

КОЛОС - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦіЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Назар Волошин (Динамо Київ).
68’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Андрієвський (Динамо Київ).
9’
ГОЛ ! Автогол забив Євген Волинець (Колос К).
Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex Danchenko
Вітаю з перемогою!
Умник
Коля вышел и сразу асист.
Очень легко даже с учетом контров Колоса
avk2307
Игру как всегда в 13.00 не смог посмотреть.По обзору могли и больше забить, но и пропустить должны были хоть один.Радует, что Перрис разыгрался и не понимаю почему не выпускают моложежь , а выпускают Гармаша и Сидорчука ,который даже за это короткое время судя по обзору успел создать момент для соперника. Шапаренко  и Бущана с возвращением в строй а Динамо с Победой.!!!!
BallsToTheWall
Может хоть сыграются перед очередным Аполлоном из конференций. Что бы без проблем зайти в группу и повторить путь Вест Хэм Юнайтед.
K_Sarioglo@i.ua
Голкіпер днар
Remark
Хоть и счет разгромный, 0-3, но сама игра тухлятина. Для болельщика не интересна!
Поздравос Динамо! И надеюсь в 17-00 мы увидим топ поединок!