Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
12370
57

ОФІЦІЙНО. Ванат дискваліфікований на 3 матчі за прояви дискримінації

Владислав розкритикував роботу суддівської бригади на чолі з Катериною Монзуль

ОФІЦІЙНО. Ванат дискваліфікований на 3 матчі за прояви дискримінації
ФК Динамо Київ. Владислав Ванат

Форвард київського «Динамо» Владислав Ванат офіційно отримав 3-матчеву дискваліфікацію за прояви дискримінації після матчу 16-го туру УПЛ «Динамо» – «Інгулець» (0:2).

Також футболіст отримав ще два матчі умовно, а столичний клуб оштрафований на 100 тисяч гривень. Рішення може бути оскаржене до Апеляційного комітету УАФ.

Зазначимо, що після зустрічі Владислав заявив, що не бачив у жодному топ-чемпіонаті, щоб жінки судили чоловічі ігри. На тому матчі працювала Катерина Монзуль.

У поточному сезоні Ванат забив 11 голів в УПЛ. На його рахунку 6 результативних ударів і один асист у восьми останніх матчах «Динамо».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 57
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Основного гравця, лідера, молодіжної збірної України, яка їде на Євро в червні, залишають на місяць без ігрової практики підкилимним шляхом. Дуже цікаве рішення, своєчасне. І точно допоможе млодіжці показати гідний футбол на Євро. Можна було прийняти раніше і хлопець би відбув вже дискваліфікацію за дискримінацію найкращої арбітрині світу, яка в матчі із Інгульцем налажала, так налажала. Ой, пардон, зробила 2 випадкові помилки, навіть недоглядки, найкраща арбітриня не помиляється, - VAR у всьому винен, бо екран засвічений і дьоргався при перегляді кадр на головних деталях, які привели до 2 голів у ворота Динамо. Та й без Вербіча Катерині сумно судити Динамо, з ним завжди так весело було, по домашньому.
DK1961
Из бесконечных клонов вылезло запасное недоразумение. владеющее 18 словами и имеющее ровно 1,5 извилины (и те высыхают постепенно)
Умник
Согласен с Ванатом.
Проффесиональные качества этого арбитра не соответствуют уровню ФИФА.
Сказал бы он это Фрапар был бы на стороне Фрапар.
Прикриваясь трендом образуется огромная глупость.
Ну и конечно еще один момент 6 марта он это сказал прошло 2 месяца.
Влад 11 мячей забил в 1 же сезон за Динамо просто красава.
Gargantua
– У вас был один очень хороший момент. После него возникли споры, прикоснулся ли к мячу голкипер. По вашему мнению, что там было?
- Вратарь «Ингульца» в том моменте спас свою команду, так что это должен быть угловой. Я поднял немного мяч и он его задел. В общем, я не видел ни в одном топ-чемпионате, чтобы женщины судили мужские игры. У нас это есть, и почему-то очень часто именно в матчах «Динамо».
DK1961
За коррупцию задержали председателя Верхового Суда Князева (!?!), а павелкинским все с рук сходит
supernik
Згоден з Ванатом. Зробили з Каті супер рефері, а їй судити першість області і то жіночий. 
Валерий Стебловский
Рішення явно заказне та несправедливе. Перечитав тільки що інтерв"ю Ваната і там нічого дискримінаційного не було сказано. Для даунецьких поясню на прикладі: Вас грабують прилюдно або б"ють до втрати свідомості, провина винуватців доведена, а суддя виносить рішення, що злочинець практично невинний. Ви справедливо ображаєтесь на суддю і заявляєте, що так в Європі не судять. І на вас за це заводять справу, дають три місяці арешту і штрафують на 100 тисяч гривень. Десь так корупційне УАФ винесло покарання нападнику Динамо. Це справедливо? Після цього в мене запмтання до фанатського руху: Де ви? Де ваші дії? Де ваші протести біля будівлі УАФ? Чи верхівка фанатського руху також отримує доплати від негідників федерації? Є питання і до члена дисциплінарного комітету Олександра Мелащенка: Невже і Ви, колишній прославлений динамівець згоден з ганебним вироком Ванату? Де Ваша особиста думка? Чи гроші не пахнуть?
Mykhailo Stepanov
блд...який ідіотизм! сукааааа....
DK1961
Ничего нового. ОПГ УАФ под чутким руководством и за деньги ХОЗЯИНА продолжает (по привычке) уничтожать Динамо. Да и весь украинский футбол ОНИ успешно (вполне) уничтожают всеми своими решениями и НЕНАКАЗУЕМОЙ коррупцией невиданных ранее масштабов. А поддерживают их - как всегда - ТОЛЬКО КРОТЫ. Так как они кровно заинтересованы во всем этом
Remark
Это чем-то похоже на самое честное правосудие в рашке. 
Вот шо он там реально такого сказал, чтобы получить АЖ 3 матча дисквалификации и еще 2 условно!??
Я завтра скажу: я вот не видел чтобы в Африке судили белокожие судьи. И мне после этого: ах ты ж с.а, как ты такое посмел сказать? Все, 7 лет страгоча, с конфискацией имущества.
саня лысый
Павелкові потрібно ще раз заїхати в табло!! Потім дехто дивується що його немає на плакаті! Злочинна уаф робить все для знищення Динамо. Людина висловила свою думку і до тогож сказала правду!!Де тут образа????
саня лысый
Ще можна десь зрозуміти павелку, після мордаса від Гриші  зачаїло образу бідненьке, але в уаф багато колишніх зірок Динамо. Невже вам не соромно коли методично знищують ваш рідний клуб??Невже ви такі дешеві, що вас так легко купили? Рішення просто блювотне і нічого спільного з образою та дискримінацією не має.Це звичайна особиста помста клубу, який не підтанцьовує шоблі павелки.
Am
Легко відмазався, в цивілізованому світі його б за таке з лайном змішали суди, жіночі організації та журналісти 
Gargantua
а в чем сбсн дискриминационность его высказывания?
"я не видел чтобы в других чемпионатах судили женщины а у нас все время Монзуль"
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ZloyDeda
Браво педерація
Иван Качура
Треба тримати язик за зубами та грати в футбол. Динамо Київ залишається без форварда, який кожен третій матч забиває гол, і так в плані креативу сумно, а ще і позицію центрфорварда треба умовним Гармашем закрити. 
Bulba_sumkin
А че он возмущается, Монзуль баба - судит матч где еще играют 11 баб в белосиней форме))
BUROSTAVOK
Футболіст повинен на полі показувати гру,та давати результат. А якщо він не може стримати свої ємоції - тоді і прилітає...На інших ресурсах читав,що він назвав її жінкою легкої поведінки...
u6464u
Як. скоро рішення у нас приймаються , мабуть такі зайняті  що й вгору ніколи глянуть . Мабуть думали четвертим підіграть , а коли вже стало все  ясно в турнірці то можно й показати які ми принципові .