Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 травня 2023, 17:00
1519
10

Рух – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Львівське дербі може відправити «Львів» до Першої ліги

| Оновлено 21 травня 2023, 17:00
1519
10
Рух – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 21 травня, «Рух» прийматиме земляків зі «Львова». Якщо «містяни» не переможуть рухівців, то за три тури до фінішу чемпіонату вже офіційно понижуються в класі і переходять з УПЛ до Першої ліги.

Рух

У минулому турі обидва львівські клуби зазнали поразок. «Рух» перебуває у зоні перехідних матчів з представниками Першої ліги. «Жовто-чорні» добре розуміють, що саме від майбутніх поєдинків УПЛ, зокрема, від львівського дербі, багато що залежить. Ось передматчева думка головного тренера «Руха» Віталія Пономарьова: «Всі матчі, які в нас залишилися до закінчення сезону – надважливі. Вони – як фінали. Зрозуміло, що ми готуємося лише на перемоги у всіх поєдинках. Нам немає куди відступати, треба набирати очки у всіх поєдинках. Тому серйозно готуємося. Хлопці, в принципі, працюють на належному рівні. Не можу сказати, що є недооцінка «Львова», всі дуже серйозно налаштовуються, адже усвідомлюють, що попереду – відповідальна гра».

Львів

«Містяни» після поразки від «Металіста» збільшили програшний клубний антирекордний серіал в УПЛ до 9-ти ігор. Стільки ж ігор поспіль гравці «Львова» не набирають очок і в гостьових матчах. Крім цього, безгольова серія «Львова» триває в чемпіонаті 315 хвилин. «Львів» за Анатолія Безсмертного на полях суперників внічию ще не грав – у 10-ти матчах: перемога та дев’ять поразок. Захисник «Львова» Сергій Сімінін може провести 200-й матч в УПЛ. Через перебір жовтих карток львівське дербі пропустить нападник «містян» Богдан Мишенко.

Статистика зустрічей

Раніше «Львів» та «Рух» провели чотири гри і баланс зустрічей говорить про рівність сил: по одній перемозі суперників та дві нічиї. Попередній домашній матч рухівців з «містянами» відбувся 29 серпня 2021 року і завершився перемогою господарів поля з рахунком 1:0. Автором єдиного голу став бразильський легіонер «Львова» Ренан Олівейра, який в середині другого тайму «зрізав» м’яч у власні ворота. Матч першого кола нинішнього чемпіонату завершився перемогою «Львова» - 2:1. У складі «містян» голи забивали Владислав Бугай та Борис Крушинський, а в рухівців – нігерієць Вів Соломон-Отабор.

Феміда

Арбітром матчу призначено Максима Козиряцького (Запоріжжя), який провів 48 ігор в УПЛ. Раніше «Рух» за Козиряцького провів чотири матчі в чемпіонатах і ще не перемагав, двічі зігравши внічию та зазнавши двох поразок. «Львів» же за цього арбітра провів 9 ігор в УПЛ: три перемоги, дві нічиї та чотири поразки. Львівське дербі Козиряцький судитиме вперше.

Прогноз на протистояння

«Рух», враховуючи його перебування у зоні перехідних ігор турнірної таблиці, прагнутиме взяти три очки. «Львів» не набирає очок у чемпіонаті 9 ігор поспіль. Нашим прогнозом буде мінімальна перемога рухівців.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Роман, Слюбик, Дідик, Лях, Притула, Підгурський, Таллес, Альваренга, Соломон, Климчук.

«Львів»: Рибка, Вовкун, Габріель, Никитюк, Траоре, Грисьо, Богунов, Мильченко, Кузик, Алібеков, Свржняк.

21 травня, неділя

«Рух» – «Львів»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
РУХ ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Рух молодежка повторяет путь Шахтера. Пенальти на 90+ это что то. Посмотрите сегодняшний. Верх арбитража
Springfield
Пожелаю им встретиться и в следующем сезоне.
WhoKnows
Буде вилучення за 2,80. В кожному з 5 матчів між цими двома львівськими командами показували червону картку.