Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Севілья
18.05.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 2 : 1
Ліга Європи
| Оновлено 18 травня 2023, 20:57
2628
2

Севілья – Ювентус. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 18 травня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 18 травня 2023, 20:57
2628
2
Севілья – Ювентус. Прогноз та анонс на матч 1/2 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

18 травня на «Рамон Санчес Пісхуан» пройде матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому «Севілья» зустрінеться з «Ювентусом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Севілья

Клуб позбувся у цій темпораді статусу 4-ї футбольної сили в Іспанії, яку так ретельно вибудовував Лопетегі у минулі роки. Ті заслуги не врятували Юлена, якого було звільнено після провального старту. Та й його перший наступник, Сампаолі, всіх очікувань не виправдав. Остаточно гра Білої Андалусії налагодилася лише за нинішнього тренера, Менділібара. Але він прийшов лише у квітні, тож, за всіх проблем, команда банально не встигне піднятися вище 7-ї позиції, та й на неї шанси невисокі. Тим важливіше здобути перемогу, чергову вже, у Лізі Європи. Потрібно сказати, що розклад у плей-оф у нервіоненсе найскладніший. Ще за попереднього наставника вибили ПСВ із Фенербахче. А вже з Хосе Луїсом сенсаційно, пропустивши двічі до середини 1-го тайму, виставили Манчестер Юнайтед. У Турині теж могла бути цілком заслужена перемога, але зрештою обмежилися нічиєю.

Ювентус

Команда проводить досить суперечливий сезон. Навіть у Серії А поки ще нічого не зрозуміло. Так, 15-очковий штраф скасували, але на цьому фоні Стара Синьйора наламала дров сама і поставила під питання фініш у топ-4 підсумкової турнірної таблиці. У той же час були 0:1 у півфіналі у відповідь з Інтером, чим закінчилася боротьба за кубок країни. Залишається лише Ліга Європи, куди італійці безславно вилетіли, програвши 5 матчів восени у груповому етапі Ліги чемпіонів. Спочатку в менш рейтинговому турнірі клуб не мав проблем, обігравши без особливих питань і Нант, і Фрайбург. А ось зі Спортінгом пощастило: вимучили перемогу 1:0 вдома за переваги гостей, потім встояли на нічию в Лісабоні. Минулого тижня довелося вдома відіграватися, і це вийшло важко: зрівняли на 97-й хвилині, причому не без фарту.

Статистика особистих зустрічей

До цього вся історія протистоянь відомих команд звелася до зустрічей на груповому етапі Ліги чемпіонів у 2015-му та 2016-му роках. Тоді Ювентус забезпечив собі перевагу: пара перемог при єдиній поразці та нічиїй.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у запеклу боротьбу за невеликої переваги господарів. Ставимо на Ювентус при форі 0 (коефіцієнт – 1,8).

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Прогноз, не ставка: Тут скорее всего итб 1.5 в первом или Ювентуса или Севильи. Думаю, что в первом тайме кто-то сделает счёт 2-0 или 0-2, и это будет итог.