Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 травня 2023, 19:29
1411
2

Юрій ВІРТ: «Гол, який ми пропустили – це рівень ДЮСШ U10»

Головний тренер «Вереса» прокоментував поразку у матчі 25-го туру УПЛ проти «Колоса»

| Оновлено 11 травня 2023, 19:29
1411
2
Юрій ВІРТ: «Гол, який ми пропустили – це рівень ДЮСШ U10»
ФК Верес. Юрій Вірт

У понеділок, 8 травня, відбувся матч 25-го туру УПЛ між клубами «Верес» та «Колос». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь команди з Ковалівки.

Після завершення зустрічі головний тренер «Вереса» Юрій Вірт прокоментував поразку своїх підопічних:

«Не маємо права так безвідповідально розпочинати матч. Гол, який ми сьогодні пропустили – це рівень ДЮСШ U10. Так грають досвідчені футболісти, яким по тридцять років, які грають та помиляються. Ми даруємо гол і, звичайно, важко потім відіграватись.

Ми начебто і налаштовуємо футболістів, і вони всі розуміють, а потім виходимо і вже який матч починаємо з 0:1. Великі претензії маю до захисників. Такі подарунки робити ми не маємо права.

Потім починаємо поспішати, важко долати насичену оборону суперника. Ну і реалізація... Моменти є, доводимо атаки до ударів, але не забиваємо. З такими помилками важко розраховувати на перемогу та реалізацію хочеться кращу.

Сьогодні ми легко втрачали м'яч. Намагалися розігрувати більше, доводити до удару, не збиватися на навалу. Але Колос – дуже досвідчена команда. Вони перекрили усі вільні зони, дуже компактно зіграли. І дальніх ударів ми не мали. Позиційна атака – не наш козир. Із цим у нас є проблеми.

Дмитро Кльоц грав сьогодні на уколах, Валерій Кучеров теж ще не повністю прийшов до тями після травми, багато пропустив. Бракувало свіжості обом, не вистачило сил на весь матч. Суперник вів у рахунку і нам дуже важко було долати їхню масовану оборону. Втрачали м'яч у елементарних ситуаціях.

Геннадій Пасіч вимушено грає в обороні. Це атакуючий гравець. Він один із найтехнічніших наших футболістів. Творчий, швидкий. Але зараз і від нього надзвичайна кількість браку та низький ККД. Якщо він помиляється в простих ситуаціях – що говорити про інших? Мало якісних підключень, гострих передач, багато сумбуру.

У нас попереду п'ять матчів: Шахтар, Динамо, Олександрія, Металіст 1925, Інгулець. Треба готуватися та боротися за очки. Харків'яни – добротна команда, але ми їх уже обігравали.

Головне – це концентрація. Але з такими помилками – важко на щось розраховувати. Йде довга передача, один – не вибиває, другий не вибиває, Геннадій Пасіч скидає м'яч у центр, Денис Балан забиває у свої. Якщо це пропускати... Це не є заслугою суперника. Це наші прості помилки. Самі даруємо очки суперникам».

Події матчу

8’
ГОЛ ! Автогол забив Денис Балан (Верес).
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
acfred
Боротись за окуляри? З великою кількістю шлюбу?  - нереальний футбол якийсь?)))) Редактор та автор Ви читаєте перед публікацією свої статті?)))
Boyko_KR
Потрібно уточнювати кількість шлюбу