Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 травня 2023, 03:10
3212
7

Чорноморець – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суперники вирішують у турнірній таблиці протилежні завдання

| Оновлено 08 травня 2023, 03:10
3212
7
Чорноморець – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У неділю, 7 травня, в Одесі на полі стадіону «Чорноморець» відбудеться матч 25-го туру української Прем'єр-ліги, в якому з'ясують стосунки «Чорноморець» і «Дніпро-1». Стартовий свисток у матчі пролунає о 13:00 за київським часом.

Чорноморець

Одеський «Чорноморець» у турнірній таблиці чемпіонату України посідає 11-те місце. У нього 26 очок після 24 ігор. В активі у команди 6 перемог та 8 нічиїх, у пасиві - 10 поразок.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

У весняній частині сезону підопічні Романа Григорчука стартували досить-таки переконливо. За результатами вони не повинні були пасти задніх, але реалії були саме такими. Втім, вже невдовзі безпрограшний хід, яким команда відкрила 2023 року, приніс свої плоди.

У п'яти стартових зустрічах другої частини чемпіонату «Чорноморець» домігся 2 перемог і тричі зіграв внічию. Лише 16 квітня у матчі з «Ворсклою» одесити вперше у 2023 році програли - 0:1. Потім була несподівана гостьова перемога 3:2 над «Кривбасом». Вона, судячи з усього, забрала у футболістів багато сил, оскільки у наступному поєдинку у «моряків» знову була поразка - 1:3 від «Зорі».

У матчі попереднього туру «Чорноморець» здобув велику перемогу над «Колосом» - 3:0. Цей успіх дозволив колективу злетіти вгору у турнірній таблиці і розташуватися на поточній 11-й позиції.

Дискваліфікованих гравців у «моряків» на майбутню гру немає.

Дніпро-1

Дніпровський «Дніпро-1» розташовується у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги на 2-й позиції. У нього 54 очки після 23 матчів. У 17 поєдинках підопічні Олександра Кучера перемогли, 3 рази зіграли внічию і зазнали 3 поразок.

До візиту в Одесу дніпряни підходять із серією з трьох переможних матчів. 12 березня вони поступилися київському «Динамо» (0:1). Після цього видали серію з трьох переможних поєдинків («Верес» - 1:0, «Металіст 1925» - 3:0, «Львів» - 5:2). Змінила її поразка у матчі із «Зорею» - 1:2. А далі у «Дніпра-1» знову відбулася серія з трьох переможних зустрічей - із «Рухом» (3:2), «Інгульцем» (2:0) та «Металістом» (5:0).

Як відомо, за «Дніпро-1» виступає лідер гонки бомбардирів нинішнього сезону УПЛ Артем Довбик. На його рахунку 20 голів і він продовжує гонитву за рекордним результатом Генріха Мхітаряна у 25 голів за чемпіонат. Однак лідер атак дніпрян у розгромі «Металіста» участь не взяв - грав, але команді напряму не допоміг. Імовірно, брав паузу перед «Чорноморцем», де голи для команди будуть важливішими.

На матч у «Дніпра-1» дискваліфікованих немає.

Історія взаємин

Команди провели між собою в УПЛ чотири поєдинки.

На рахунку у «Чорноморця» перемог немає, «Дніпро-1» переміг у трьох зустрічах, одна гра завершилася внічию. М'ячі 7:1 на користь дніпрян.

У матчі першого кола нинішнього сезону з рахунком 1:0 переміг «Дніпро-1».

Феміда

Матч судитиме Дмитро Панчишин із Харкова.

На лінії йому допомагатимуть ще один харків'янин Володимир Думенко та Денис Сердюк із Полтави. Четвертий арбітр - Анатолій Абдула з Харкова. Спостерігач арбітражу - Леонід Ярмолинський із Київської області.

Орієнтовні склади

Чорноморець: Паст – Брагару, Єрмаков, Салюк, Путря, Васильєв, Авагімян, Демченко, Кузик, Бадібанга, Алефіренко.

Дніпро-1: Рибак – Матарріта, Сарапій, Адамюк, Хайнер, Когут, Танковський, Гуцуляк, Пеглоу, Піхальонок, Довбик.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку його гості зможуть зіграти краще, ніж господарі. А ось результативністю команди порадувати не повинні. Як наслідок, нашою ставкою буде – перемога другої команди з ТМ 2,5 у матчі.

7 травня, неділя

«Чорноморець» – «Дніпро-1»
Одеса. «Чорноморець». 13:00
Арбитр – Дмитро Панчишин (Харків)
ТБ-трансляція – ОТТ-платформа Setanta Sports
ЧОРНОМОРЕЦЬ – ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Springfield
Думаю тут будет Моряк - с печки бряк.  Потому что  у них нет шпината, как у Попая. 
 0:2 где то.
avk2307
Днепр победит 2-1. Или ничья результативная в крайнем случае.
Умник
Победа Черноморца
Октавий Фландрийский
 Черноморец в любом случае - при деньгах. Зарядка будет как со стороны шахтеров, чтобы упирались, и будет предложение от Днепра на слив игры. Так что ребятам с Одессы будет чем накрыть стол ...
VAR
Одесситы не должны пойти на договорняк красникова,и могут спокойно обыгрывать фейкднепро сегодня ,если конечно красный не занёс чемодан с коломойскими  подарками в судейскую  комнату
Луганчанин
Черноморец не команда, одесситка не жена!