Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 травня 2023, 01:34
2742
0

ШОВКОВСЬКИЙ: «Ми на зв'язку з Луческу, але рішення ухвалюються по ситуації»

В. о. головного тренера «Динамо» – про перемогу над «Ворсклою»

| Оновлено 05 травня 2023, 01:34
2742
0
ШОВКОВСЬКИЙ: «Ми на зв'язку з Луческу, але рішення ухвалюються по ситуації»
ФК «Динамо» Київ. Олександр Шовковський

Виконуючий обов'язки головного тренера київського «Динамо» Олександр Шовковський прокоментував перемогу над «Ворсклою» (2:1) у виїзному матчі у рамках 24-го туру УПЛ.

- Ми готувалися до цієї гри, розуміли, за рахунок яких якостей грає наш суперник. Але, на жаль, на самому початку ми пропустили такий гол, щодо якого ми попереджали, що треба бути обережними і відповідальними у цих передачах на нападника. На жаль, ми пропустили, але головне те, що ми продовжували дотримуватися домовленостей, які у нас були на цей матч і, в принципі, я задоволений у першу чергу діями нашої команди, мотивацією і тим, як хлопці прагнули здобути такий необхідний для нас результат. Ми знали, що наші основні конкуренти, які попереду нас, свої матчі виграли, тому ми не мали права припуститися помилки.

- Склад на цей матч обирали ви чи пан Луческу? І чи отримували ви від Луческу вказівки під часу матчу?
- Це індивідуальні питання, на які я не буду відповідати. Але я хочу сказати, що безумовно ми постійно на зв'язку з головним тренером, ми розмовляли з ним сьогодні вранці, розмовляли з ним учора вдень, ввечері. Він постійно підтримує команду, передає вітання, і ми так само бажаємо йому якнайскорішого одужання, щоби він був у строю. Стосовно рішень, то безумовно вони приймаються вже за, скажімо так, за ситуацією, яка є на футбольному полі. Але ми постійно на зв'язку з головним тренером.

- Олександре Володимировичу, у першому таймі «Динамо» виглядало десь розгублено, і вже у другому гра трішки налагодилася. У чому причина такої гри у першому таймі? І чи вважаєте ви перший тайм провальним, і якщо вважаєте, то чому?
- Я не вважаю, що перший тайм був провальним. Безумовно, були певні проблеми. Ми знали, як суперники будуть діяти. Але ті домовленості, про які ми говорили, більше були реалізовані у другому таймі. У першому чомусь це не виходило. У перерві ми зауважили на ці моменти і гравці впоралися і у другому таймі більш відповідально віднеслися до тих домовленостей, які були у нас.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.