Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 04 травня 2023, 07:31
2454
0

Генштаб ЗСУ: «Сили оборони відбили 40 ворожих атак»

Ранкове зведення генерального штабу

| Оновлено 04 травня 2023, 07:31
2454
0
Генштаб ЗСУ: «Сили оборони відбили 40 ворожих атак»
Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє, що минулої доби Сили оборони України відбили 40 атак росіян на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

На Бахмутському напрямку окрім боїв у самому місті росіяни також вели безуспішні наступальні дії у напрямку населеного пункту Нью-Йорк. На Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії в районі Сєверного Донецької області, успіху не мав. На Мар’їнському - відбиті численні ворожі атаки в районах Мар’їнки та Новомихайлівки.

На Запорізькому та Херсонському напрямках росіяни продовжують вести оборонні дії.

Також відомо, що протягом середи армія рф завдала 2 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснила 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Постраждали мирні мешканці, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Авіація Сил оборони України в свою чергу за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, а також 4 ударів - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили район зосередження окупантів, станцію радіоелектронної боротьби, 3 артилерійських підрозділи на вогневих позиціях, 3 склади боєприпасів та пально-мастильних матеріалів, а також зенітно-ракетний комплекс ворога.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.