Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 квітня 2023, 01:15
2500
6

Перша поразка Ротаня. Кривбас вдома впорався з Олександрією

Перший тайм вийшов дуже нудним, а у другому гра пішла веселіше

| Оновлено 30 квітня 2023, 01:15
2500
6
Перша поразка Ротаня. Кривбас вдома впорався з Олександрією
УПЛ

Команди не претендують на щось аж надто високе, з УПЛ точно не вилетять, тому в їх протистоянні були цікавими локальні проблеми. Наприклад, чи збільшиться кількість нічиїх «Олександрії» на чолі з Ротанем. Або - чи зможе «Кривбас» обійти «Ворсклу» з «Колосом»?

Перший тайм дозволив нам думати про ці та інші речі. На думки та інші сторонні речі можна було спокійно відволікатися - гра була відверто нудною. Команди старалися дорожити м'ячем і не ризикувати, тому темп був вкрай невисоким. Відвертих грубощів теж не було, тому навіть емоцій ні від чого не відчувалося.

УПЛ

Поле було в не дуже хорошому стані, але воно було однаковим для обох команд. Мабуть, все ж не газон винний, а збіг обставин стався з Кулаковим - форварда «Олександрії» затримав ззаду Луньов, зриваючи контратаку, а той впав так невдало, що Руслан Ротань був змушений робити першу заміну на сорок першій хвилині, випустивши Вікентія Волошина. Цей досить рядовий епізод згадався через те, що нічого цікавішого в першому таймі не було.

Чомусь очікувалося, що і на другий команди вийдуть такими ж академічними і сонними, заголовки про чергову нічию Ротаня вже крутилися в голові. Але Руслан був готовий посоромити скептиків - його команда заграла активно з перший хвилин після перерви і могла відкривати рахунок. Але то Калітвінцев, виконуючи навіс, влучив у перекладину, то Третьяков не віддав Волошину, що знаходився у вигідній позиції, пас, а неточно пробив сам, то Кліщук за хвилину відбив ближній і дальній удари...

УПЛ

Натомість гол забив «Кривбас». Задерака головою продовжив силовий навіс з кута поля від Луньова, а на дальній штанзі в сітку м'яч добив Стецьков.

Логічні атаки «Олександрії» тривали в тому ж темпі, що й до гола. Але в одному епізоді Скорко отримав пошкодження, а ситуативною більшістю скористалися господарі. Микитишин протягнув м'яч з центру поля до чужого штрафного, обігрався з партнером і, пробивши двічі, подвоїв перевагу своєї команди.

Відразу ж повірилося у перемогу «Кривбаса». І вона таки сталася, гол Мірошниченка, який замінив Волошина, тільки став голом престижу і дозволив уникнути «сухої» поразки.

УПЛ

«Кривбас» таки вийшов на шосте місце, оскільки і «Колос», і «Ворскла» втратили очки. «Олександрія», мабуть, перестає думати про четверте місце, тепер їй треба уникнути зазіхань на п'яте від того ж «Кривбаса». В наступному турі команди зіграють з «Інгульцем» та «Львовом» відповідно.

Українська Прем'єр-ліга. 23 тур.

«Кривбас» - «Олександрія» - 2:1.

Стецьков, 65, Микитишин, 81 - Мирошниченко, 90+2.

Луньов, 39, Хомченовський, 46 - Сігеєв, 50, Бондаренко, 75.

«Кривбас»: Кліщук - Понєдєльнік, Бескоровайний, Стецьков, Дібанго - Капіч, Хомченовський - Задерака, Татарков, Луньов (Карпусь, 90) - Микитишин (Приходько, 82).

«Олександрія»: Шевченко - Скорко (Матюшенко, 82), Бондаренко, Бабогло, Копина - Рибалка, Михайленко (Мустафаєв, 72) - Калітвінцев, Сігеєв, Третьяков - Кулаков (Волошин, 41, Мірошниченко, 75).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: «Гірник» (Кривий Ріг).

КРИВБАС - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Денис Мірошниченко (Олександрія).
81’
ГОЛ ! М'яч забив Артур Микитишин (Кривбас).
65’
ГОЛ ! М'яч забив Тимур Стецьков (Кривбас).
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fitnes_sports066
Уберите РоТаня со сборной 
Gargantua
научил уже Ротань играть тики-таку?
axylinam
От обезьяны с гранатой намного больше пользы, чем от ротаня тренера
Макс Максов
Та перша була з Англією!)
zzg77
Многостаночник достиг больших успехов на тренерском поприще - скоро Олександрия войдёт в зону вылета
Умник
То все гура у него кукла вуду