Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 квітня 2023, 05:41
2413
14

Інгулець – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

В першому колі команди зіграли внічию, але тепер «Дніпру-1» очки втрачати в жодному разі не можна

| Оновлено 30 квітня 2023, 05:41
2413
14
Інгулець – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В суботу, 29 квітня, відбудеться поєдинок 23 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть петровський «Інгулець» та «Дніпро-1». Гра пройде в Петровому на полі стадіону «Інгулець», початок - о 14:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Інгулець

Сезон в УПЛ потрохи наближається до фінішної прямої. Починають окреслюватися приблизні позиції команд в підсумковій таблиці. Можна зробити припущення, що «Інгулець», як мінімум, напряму з Прем'єр-ліги не вилетить - команда стабільно набирає очки навесні. Якщо вона продовжить це робити хоча б в тому темпі, як на даний момент, то із збереженням прописки в клубному дивізіоні проблем не буде, Сергій Ковалець виконує своє завдання непогано.

Відсидів свою дискваліфікацію Олександр Кучеренко, в цьому матчі він зможе допомогти своїй команді. Нагадаємо, що він пропускав гру попереднього туру. В ній «козаки» взяли участь в нічийній серії «Олександрії», оформивши з «поліграфами» безгольову нічию. Для них вона стала п'ятою в сезоні, а от суперники розписали мирову цілих десять разів.

Мабуть, вийде в основі Артем Смоляков. Для нього гра буде особливою - в матчі першого кола саме його дубль допоміг команді зіграти внічию 2:2 з грізним суперником, ці голи залишаються для захисника єдиними в сезоні. Можливо, йому знову вдасться засмутити того ж опонента?

Дніпро-1

Дніпровська команда потрохи втрачає впевненість у своєму чемпіонстві. Для нейтральних вболівальників, звісно - якщо в першому колі люди, які не вболівають за команду і є безпристрасними, відзначали впевнену ходу команди і злагодженість командного механізму, то в другому колі команду зустріла смуга невдач, наслідком якої стало втрачене лідерство.

Трохи покращило настрій команді «Класичне» в минулому турі - і головний конкурент в боротьбі за чемпіонство очки втратив, й інший не зумів близько підібратися.

Свою гру «Дніпро-1» з «Рухом» тоді виграв. Мав це робити впевнено, але після рахунку 2:0 на свою користь зумів пропустити двічі і був змушений виривати перемогу наприкінці, що врешті-решт вдалося зусиллями Когута.

Ще в матчі з «Зорею» отримали м'язові пошкодження крайні захисники Каплієнко та Пасіч, в грі з «Рухом» їх замінили відповідно Назаренко (для нього ця позиція є вкрай нетиповою, але хоча б так Олександр отримав ігровий час) та Адамюк, а вже цю пару по ходу матчу змінили легіонери Матарріта та Хайнер. Цікаво буде глянути не вибір Олександра Кучера в грі з «Інгульцем».

І, звісно, питання викликає воротарська позиція. Валеф кілька турів відпочивав, вийшов з львів'янами і привіз собі гол на рівному місці. Цікаво, чи ця помилка знову всадить бразильця надовго на лавку, а чи тренер вирішить морально підтримати підопічного?

Статистика зустрічей

Команди між собою зіграли сім матчів: +1=3-3 на користь «Дніпра-1», різниця м'ячів 9:12. Як ми писали вище, гра першого кола закінчилася бойовою нічиєю 2:2, на голи Адамюка та Піхальонка відповів дублем Смоляков.

Орієнтовні склади

«Інгулець»: Паламарчук - Нагієв, Поспєлов, Ковальов, Смоляков - Клименко, Кухарук - Головкін, Запорожець, Козак - Резепов.

«Дніпро-1»: Рибак - Хайнер, Сарапій, Сваток, Матарріта - Рубчинський, Бабенко - Гуцуляк, Піхальонок, Бланко - Довбик.

Прогноз на протистояння

«Дніпро-1» повинен все зробити залежне, щоб використати свої шанси на чемпіонство по максимуму. Якщо не перемагати «Інгулець» в дуже важливому матчі, то навіщо взагалі говорити про настільки амбітні цілі? Очікуємо на чергові голи найкращого снайпера чемпіонату Артема Довбика.

29 квітня, субота

«Інгулець» – «Дніпро-1»
Петрове. Стадіон «Інгулець». 14:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформі Setanta Sports
Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка)
ІНГУЛЕЦЬ ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Петрово. Стадіон Інгулець. Шахтар знає де це? Поїдуть? Всі ж рівні ...
Умник
Я думаю тяжелая игра для Днепра 1:1 или 0:1
VBOLYUVALNIK
Впевнена перемога Дніпра
⬆️
Довбик бежит за Мхитаряном. Пенальти 100% его.
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BestOf
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Фанькин кот
Ингулец должен повторить викторию как с динамкой столичной. Фейкднепря это клубишко с той же оперы. С того же пула (ОПГ-ОПЗЖ Суркиса-Коломойского-Медведчука).