Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 25 квітня 2023, 07:53
957
0

Генштаб ЗСУ: «росіяни напередодні завдали 62 авіаційних удари»

Ранкове зведення генерального штабу ЗСУ

| Оновлено 25 квітня 2023, 07:53
957
0
Генштаб ЗСУ: «росіяни напередодні завдали 62 авіаційних удари»
Getty Images/Global Images Ukraine

Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє, що минулої доби армія рф завдала 6 ракетних та 62 авіаційних ударів, здійснила 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Попереджається, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Генштаб вказує, що основні зусилля ворог і далі зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Українські воїни протягом понеділка відбили 43 атаки противника на зазначених ділянках фронту. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Крім того, на Бахмутському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії у напрямку населених пунктів Новомаркове та Хромове.

На Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії неподалік населених пунктів Новокалинове, Степове, Сєверне та Первомайське Донецької області, успіху не мав.

На Мар’їнському напрямку окрім безпосередньо Мар’їнки окупанти атакували поблизу Новомихайлівки.

На Лиманському, Куп’янському та Шахтарському напрямках росіяни наступальних дій не проводили, але обстрілюють позиції українських військ та райони населених пунктів з артилерії. На Запорізькому та Херсонському напрямках противник обороняється.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань не виявлено. На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей.

Авіація Сил оборони України у понеділок, 24 квітня, завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу і військової техніки окупантів, а також 3 ударів по зенітно-ракетних комплексах. Окрім того наші захисники збили 10 ворожих БпЛА різних типів. Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ протягом доби уразили зенітно-ракетний комплекс та 2 станції радіоелектронної боротьби противника.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.