Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 квітня 2023, 03:11
357
0

ОГНЄНОВИЧ: «Для перемоги потрібно якісно грати як в атаці, так і в обороні»

Тренер «Металіста» – про гру з «Ворсклою»

| Оновлено 24 квітня 2023, 03:11
357
0
ОГНЄНОВИЧ: «Для перемоги потрібно якісно грати як в атаці, так і в обороні»
ФК Металіст. Періца Огнєнович

Виконувач обов'язків головного тренера харківського «Металіста» Періца Огнєнович дав оцінку матчу 22-го туру української Прем’єр-Ліги з «Ворсклою» (2:3).

– Ви все бачили. Сьогодні на полі були дві хороші команди. Не можу сказати про свою команду жодного поганого слова. У них було бажання, була самовіддача, вони грали в хороший футбол, але сьогодні цього було недостатньо для перемоги.

– У складі вашої команди грає вихованець кременчуцького футболу Данило Єрмолов. Він орендований у клубу Першої ліги, що є доволі незвичним явищем для українського футболу, але грає добре. Яка його подальша доля, чи буде «Металіст» його викупати?

– Зараз у нас багато важливих питань подібного характеру. Звичайно, ми задоволені його роботою, але зараз дати конкретну відповідь на ваше питання я не можу.

– У стартовому складі сьогодні не вийшов Роберто Коррал, який грав в останніх двох матчах. Водночас зліва у захисті розпочав гру Єгор Картушов. Прокоментуйте це рішення, будь ласка.

– Ми хотіли грати у більш атакувальний футбол, а Єгор Картушов більше якраз орієнтований на атаку. Також ми завжди повинні мати гравців у резерві для підсилення складу у другому таймі. Тож ми зробили такий вибір.

– Сьогодні молоді гравці Максим Багачанський та Євген Рязанцев отримали немало ігрового часу. Оцініть їхні виступи.

– У другому таймі ми мали більше ризикувати, нас зобов'язував результат. Максим та Євген грали з помітним бажанням. Інша справа, що гра розвивалася дуже непросто, нам потрібно було швидко забити у другому таймі.

– В останніх матчах ваша команда демонструє результативний і привабливий футбол, при цьому багато пропускає. Як вважаєте, це тенденція чи збіг обставин?

– Якщо ми хочемо зайняти більш високу позицію у лізі, нам потрібно забивати голи. У декількох матчах на старті весняної частини сезону у нас це не виходило. Зараз команда стала краще грати у фазі атаки. Але для перемоги потрібно якісно грати як в атаці, так і в обороні. Зараз виходить так, що ми краще граємо попереду, а у фазі оборони граємо не так, як має бути. Так чи інакше, цю гру вже завершено і ми дивимось на наступний матч. Нам дуже потрібна перемога та три залікові бали.

Події матчу

82’
ГОЛ ! М'яч забив Юрій Романюк (Металіст).
45’
ГОЛ ! М'яч забив Феліпе (Ворскла).
45’
ГОЛ ! З пенальті забив Таулянт Сефері (Ворскла).
26’
ГОЛ ! З пенальті забив Таулянт Сефері (Ворскла).
9’
ГОЛ ! З пенальті забив Богдан Бойчук (Металіст).
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.