Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 квітня 2023, 08:14
943
2

ХУДЖАМОВ: «Не розумію, за рахунок чого Динамо обіграє Шахтар»

Екс-голкіпер збірної України – про матч «Шахтаря» із «Динамо»

| Оновлено 22 квітня 2023, 08:14
943
2
ХУДЖАМОВ: «Не розумію, за рахунок чого Динамо обіграє Шахтар»
Instagram. Рустам Худжамов

Колишній голкіпер «Шахтаря» і «Динамо» Рустам Худжамов поділився очікуваннями від очного матчу грандів в 22-му турі УПЛ (22 квітня):

«Сильна сторона «Шахтаря» полягає у тому, що вони можуть витягнути матч за рахунок індивідуальностей. «Гірники» у кожному матчі намагаються грати на перемогу.

Мінус «Шахтаря» полягає у тому, що в них не так багато досвідчених футболістів, які можуть досягати результату із меншими нервовими затратами. Але це класно для молодих футболістів, вони проходять через такі баталії та швидше ростуть.

Я не розумію, за рахунок чого «Динамо» може перемогти «Шахтар». Вони навіть з «Рухом» мали проблеми, у якого півскладу молодих футболістів, а вони на рівних грали з киянами. Можливо, у «Динамо» щось вийде за рахунок характеру, старання, але якщо немає внутрішньої впевненості в собі та партнерах, то нічого хорошого не буде.

Чому «Динамо» провалює сезон? На початку сезону у киян було багато виставкових матчів і тому пік форми був трохи порушений. Що зараз коїться з «Динамо», важко сказати. Може бути все, що завгодно. Можливо, футболісти перестали вірити в себе».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nicksaf
Не  за рахунок чого, за рахунок кого. Але спочатку треба зрозуміти Худжамову, за рахунок чого фейенорд декласував ШД: 7-1. Оце й є підсумок сезону для ШД. 
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил