Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

18.04.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 0 : 2
Реал Мадрид Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 квітня 2023, 11:45
9227
33

Дубль Родріго. Реал знову переграв Челсі та оформив прохід у півфінал ЛЧ

Лондонська команда мала непогані моменти, але їх треба було забивати

| Оновлено 19 квітня 2023, 11:45
9227
33
Дубль Родріго. Реал знову переграв Челсі та оформив прохід у півфінал ЛЧ
Getty Images/Global Images Ukraine

Перший матч між командами закінчився з рахунком 2:0 на користь «вершкових». «Челсі» треба було зі шкіри вилізти, щоб пройти в півфінал. Особливо нездійсненним це завдання здавалося на фоні жахливих виступів команди в цьому сезоні і зокрема - в АПЛ, де остання перемога була вже хтозна-коли.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live Telegram Sport.ua

Френк Лемпард відправив вигризати перемогу з «Реалом» досить цікавий склад. Трійка центральних захисників, Галлахер з Хаверцом в атаці і Канте теж ближче до нападу. А в «Реала» все було звично і чітко, тільки, схоже, змінився гравець, який виконує роль «затички» на проблемних позиціях - вічного, здавалося, Начо в цій ролі замінив Камавінга, який вийшов на позиції лівого захисника.

З перших хвилин «Челсі» продемонстрував, що робить ставку на швидкий гол, який би їм дуже допоміг. Перший епізод, коли можна було б забивати, відбувся на одинадцятій хвилині, коли Канте замикав відскок - мимо правої штанги. Нагадаємо, Канте сьогодні грав дуже високо.

Getty Images/Global Images Ukraine

В «Реала» трохи на своїй позиції губився Камавінга і незвично багато помилявся Модрич. Але відповісти вдалося - з правого флангу штрафного Родріго влучив у стійку, сантиметрів не вистачило, щоб відразу ж поховати надії «Челсі».

А далі наступив час «Реала», який показав, що не збирається віддавати своє місце в півфіналі. Грамотний контроль м'яча, швидкі розіграші, удари, проходи - до голу не вистачало зовсім трохи. Якби Вінісіус бив точніше, Модрич з Бензема влучили б як слід, то і супершансу Кукурельї перед самою перервою, мабуть, не було б. А так всі вболівальники «Челсі» схопилися за голову - Джеймс справа виклав м'яч Хаверцу, той з позиції центрфорварда не пробив, але на дальній штанзі мав забивати з кількох метрів Кукурелья. Куртуа ж мусив демонструвати, що недаремно Лунін сидить на лавці запасних - вчасний вихід і реакція дозволили залишити рахунок 0:0.

Getty Images/Global Images Ukraine

Другий тайм розпочався з ще одного шансу Канте, але в одній атаці двічі феноменально зіграв Мілітао біля своїх воріт. Щось там робивти пробував Хаверц, але врешті-решт забив «Реал». Кукурелья рвонув вперед, прогалину на його фланзі, куди моментально пішов пас, намагався закрити Чалоба, але не встиг за Родріго. Той вибіг під кутом на ворота і повторилася ситуація наприкінці тайму, яка була в «Челсі» - простріл, центрфорвард (Бензема) не влучає по м'ячу, підбір на дальній штанзі (Вінісіус). Але далі відбулося повертання м'яча Родріго і розстріл тим зблизька лондонських воріт. Все стало ясно.

Серед інших замін на полі відразу ж з'явився наш Мудрик. Він старався - обігрував кількох, бив здалека, кілька разів досить непогано, щоправда і поганих ударів та пасів вистачало. Але забив ще раз Родріго - Вінісіус вивів Вальверде на ударну позицію, але той вирішив котити на порожні для Родріго, який дуже впевнено оформив дубль.

Getty Images/Global Images Ukraine

До кінця гри встиг Мудрик і не забити після виходу сам на сам (там все одно був офсайд, але осад залишився), і жовту картку заробити. «Реал» міг оформити розгром, але Вінісіус не реалізував ще один вихід, а лінива атака «вершкових» наприкінці могла закінчитися голом, але ніхто не захотів зайвий раз напружитися.

Знову 0:2 - «Реал» йде за черговим «вухастиком», а «Челсі» розгрібатиме свої величезні проблеми. Однією, правда, стало менше, кількість турнірів зменшилася.

Ліга чемпіонів 2022/2023. 1/4 фіналу. Матч-відповідь (перший матч - 0:2).

«Челсі» - «Реал» - 0:2.

Родріго, 58, 80.

Кукурелья, 34, Джеймс, 50, Мудрик, 90 - Мілітао, 22.

«Челсі»: Кепа - Чалоба, Сілва, Фофана - Джеймс, Канте, Енцо (Стерлінг, 68), Ковачич, Кукурелья (Мудрик, 68) - Галлахер (Фелікс, 68), Хаверц (Маунт, 77).

«Реал»: Куртуа - Карвахаль (Начо, 81), Мілітао, Алаба (Рюдігер, 46), Камавінга - Кроос (Себальос, 76), Модрич, Вальверде - Родріго (Асенсіо, 81), Бензема (Тчуамені, 71), Вінісіус.

Арбітр: Даніеле Орсато (Італія).

Стадіон: «Стемфорд Брідж» (Лондон, Англія).

ЧЕЛСІ - РЕАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

80’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго (Реал Мадрид).
58’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго (Реал Мадрид).
Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Українець відзначився безглуздим автоголом у Лізі чемпіонів КОНКАКАФ
Футбол | 02 травня 2024, 05:45 1
ВІДЕО. Українець відзначився безглуздим автоголом у Лізі чемпіонів КОНКАКАФ

Євген Чеберко вийшов у стартовому складі Коламбус Крю на матч-відповідь з Монтерреєм

Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів
Футбол | 02 травня 2024, 07:15 0
Український захисник побореться за титул. Відомі фіналісти Кубка чемпіонів

Євген Чеберко разом із Коламбус Крю пробився у фінал Ліги чемпіонів КОНКАКАФ

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Челси справедливости ради в первом тайме неплохо играл. 
А во втором сдулись и замены правда не усилили.
Но все закономерно, Реал идет дальше
Умник
Если бы не сити абсолютный провал англ. Клубов.
Михайло  Брижак
А,що такого в цьому Енцо Фернандесі за що були заплачені 120 млн?
lizerginnn
Що там Міха Фунтік? не врятував?
Play Games
Челсі ніяке.лемпард теж.боулі даун з міліардами.міша лапух малолітній.мажор.розступіться вже всі хай він забіжить з тим м'ячем у ворота
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Old  Т
Феликс - домой! Вообще ни о чём. 
Про Мудрика забыли сообщить, что это он догнал чужого и помешал сделать 0:3.)
bzzzzzz
Ну наверно лучшая игра челси в этом сезоне. Играли очень смело и уверенно в отличии от первого матча. Но нету абсолютно никакой сыгранности, а голы вопще походу там только на тренировках забивать могут. Против такой подготовленной и опытной команды как реал, нужно очень сыгранная команда, где все отработанно.
Mr Voevudskiy
Овощи убогие
Віталій Яценко
Тактика Челсі була на силовий футбол. Хотіли передавити Реал. Тому і склад був виключно з гравців, які жорстко грають на відбір. І виключенням - Хаверц. І шанси передавити були. Бо тут все на стандарти ставка, на відскоки. Але і так зрозуміло, що Реал - битий і досвідчений клуб. Тому перший тайм витримали, а у другому розкатали. Думаю, що все ж Лемпард вибрав єдину правильну тактику. Хоча я і критикував. Все ж якби вийшло одразу багато атакувальних гравців, то Реал би їх ще в першому таймі розкатав.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ZlayaSobaka
Як і казав, що Челсі без шансів. Коментувати Мудрика взагалі не хочу, нічого не змінилось, чикати від нього щось нема сенсу, АПЛ - це не його. Реалу далі буде важче, хоча є ще Мілан, який як і багато інших клубів зайшов далеко.
Скучаю По Борщу
100 лимонов вышло сыграть как г.но и желтую получить
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Defen23
Было видно что Мудрик старается. Начинает брать пример с Цыганкова, и помагать команде как в защите, так и а атаке. Даже жёлтую получил от желания забить гол престижа