Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

18.04.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 0 : 2
Реал Мадрид Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 квітня 2023, 21:47
6442
18

Челсі – Реал. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

«Сині» з Мудриком спробують реабілітуватися за мадридські 0:2

| Оновлено 18 квітня 2023, 21:47
6442
18
Челсі – Реал. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 18 квітня, у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому відносини з'ясують «Челсі» та «Реал» з Мадрида. Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом. У першій зустрічі команд із рахунком 2:0 перемогли «галактикос».

Челсі

Лондонський «Челсі» на шляху до чвертьфіналу нинішньої кампанії прибрав зі свого шляху на стадії 1/8 фіналу «Боруссію» з Дортмунда. У Німеччині «пенсіонери» програли з рахунком 0:1, а у грі у відповідь вдома взяли реванш - 2:0.

До плей-оф «Челсі» пробився у статусі найкращого клубу квартету Е групової стадії турніру. Набравши 13 очок у шести поєдинках, лондонці залишили у турнірній таблиці позаду себе «Мілан» (10 пунктів), «РБ Зальцбург» (6 очок) та «Динамо» Загреб (4 пункти).

Наразі «Челсі», кольори якого, як відомо, із січня цього року захищає український півзахисник Михайло Мудрик, у таблиці англійської Прем'єр-ліги посідає 11-те місце, маючи 39 очок після 31 матчу. У п'яти останніх матчах «сині» обходяться без перемог – 2 нічиї, 3 поразки. З урахуванням фіаско у першій грі 1/4 фіналу ЛЧ із «Реалом» (0:2) серія «Челсі» без виграшів у всіх турнірах налічує шість поєдинків.

Реал Мадрид

Мадридський «Реал» у 1/8 фіналу нинішньої Ліги чемпіонів відзначився двома перемогами над «Ліверпулем». В Англії іспанський гранд здобув комфортну крупну перемогу з рахунком 5:2, після чого закріпив її на своєму полі мінімальним виграшем - 1:0.

А ось на груповій стадії турніру «Реал» пізнав одну поразку за однієї нічиєї. Втім, це не завадило йому у компанії з «РБ Лейпциг», донецьким «Шахтарем» та «Селтіком» фінішувати на першому місці, маючи в активі 13 очок. «Бики» з Лейпциг із 12 пунктами стали другим, потім розташувалися «гірники» Донецька (6 очок) та «кельти» з Глазго (2 бали).

Зараз «Реал» у турнірній таблиці іспанського чемпіонату задовольняється другим місцем із 62-ма очками після 29 зустрічей. Його відставання від лідируючої «Барселони» складає 11 пунктів. У чотирьох останніх поєдинках у Ла Лізі «вершкові» чергують перемоги з поразками. Щоправда, паралельно з цим вони обіграли у першій грі чвертьфіналу ЛЧ «Челсі» (2:0), а також розбили у столиці Каталонії «Барселону» (4:0) у півфіналі у відповідь Кубка країни та вийшли до фіналу.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі не виявляться кращими за гостей. При цьому обидві команди результативністю не потішать та ТБ 2,5 у матчі не зіграє. Нашою ставкою буде позиція – перемога другої команди та ТМ 2,5 у матчі.

Орієнтовні склади:

Челсі: Аррісабалага – Джеймс, Фофана, Тьяго Сілва, Кукурелья, Канте, Енцо Фернандес, Ковачич, Стерлінг, Мудрик, Жоау Фелікс.

Реал: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Камавінга, Модрич, Тчуамені, Кроос, Вальверде, Родріго, Бензема.

18 квітня, вівторок

«Челсі» – «Реал» Мадрид
Лондон. «Стемфорд Брідж». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Перша гра – 0:2
ЧЕЛСІ – РЕАЛ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 0:1
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
тут очевидний переможець пари.
А Челсі залишиться без єврокубків на наступний сезон.
Severain
Сьогодні в основі Челсі мають вийти не імена а ті хто краще грає на даний момент і приносить користь команді.
Після такого матчу з Брайтоном Стерлінг і Фелікс мали би сидіти в запасі і виходити на заміну замість Мудрика і Галлахера а не навпаки.
ZlayaSobaka
Ту всі розуміють, що в Челсі шансів майже немає. Хто хоче подивитися над знущанням англійського клубу?? Хоча в футболі всякє буває. Незнаю що зможе, або хто зможе зупинити Бензема, Жуніора і ко.
Умник
Челси не повезло в том что лч у Реала приоритет, ведь 11 балов от барсы это тяжело отыграть.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
с Лампардом Челси будет только падать и падать
igor shmuylo
Тут и до гадалки ходить не надо ,вторую игру чельси дома проиграет .реал любить наказывать на атаках  
Romjkee
Тут переможець пари очевидний. На багато цікавіше за іншою парою подивитися 
Фанькин кот
Даже не знаю за кого болеть в этой Лига Чемпионов. Как в прошлый сезон за Сити - так уже нет там Саши Зинченко. За Реал потому что там Лунин - так Андрюха там только лавочку полирует. За Челси и Мудрика - так они сегодня вылетят как пробка. Самая слабая команда в четвертьфинале. Им бы тренера толкового...
К Интеру вообще у меня симпатий ноль. Разве что за Наполи, и то только через Хвичу - крутого игрока из братской Грузии. Пусть ему сегодня повезёт!
⬆️
Реал проходит дальше. 
 Но это будет интересней смотреть, чем Наполи - Милан.
Remark
Чё то буки дают маленький коф на победу Челси (там минимум 5 должен быть). 
Ставка: Реал итб 0.5
Прогноз: 0-1 или 0-3
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
rozalievka
2:0 или 3:1