Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4421
2

«Мільйони переглядів». Чжілей кличе Ф'юрі битися в Китаї

У Китаї фіксують інтерес до боксу

«Мільйони переглядів». Чжілей кличе Ф'юрі битися в Китаї
Sky Sports

Супертяж Чжан Чжілей після перемоги над Джо Джойсом готовий битися з Тайсоном Ф'юрі і навіть запрошує його на поєдинок до Китаю.

Про це розповів менеджер боксера Террі Лейн.

«Ми розуміємо, що ситуація з цими обов'язковими захистами є досить хаотичною. Ніхто не знає, хто з ким битиметься. Ми хочемо провести переговори з Ф'юрі, щоб організувати бій. У нас у Китаї неймовірний відгук на бій Джілея, мільйони та мільйони переглядів».

«Ми можемо зробити фінансово успішний бій у Китаї, хоча раніше з цим були проблеми. Подивимося, що вийде», – сказав Лейн.

Олександр Усик найближчим часом буде зайнятий обов'язковими захистами, тоді як Ф'юрі, який володіє титулом WBC, зараз не має подібних зобов'язань.

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lex Aries
Який же зараз хевівейт убогий. Нема яскравого представника цієї ваги. Одна циганська принцеса, вічно обдовбана, яка постійно  несе що попало, узурпувала пояс WBC і нікому не дає за нього посперечатись. Усик...? Він вже всім все доказав, і міг стати абсолютом в цій вазі, але вона не його. Таке враження, що зараз Кличко-старший міг би повернутись і всі б від нього  відгрібали.
Сміх
Не впевнений, що інтерес до боксу в Китаї достатньо великий - щоб вдовольнити фінансові апетити Фюрі.
В Китаї була супер-зірка аматор - який перейшов у профі і викликав інтерес. Але дуже швидко злився. В супертяжах крім Чжілея тільки 1 боксер (це про інтерес до боксу в Китаї) і то рідкісний прохідняк.