Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 квітня 2023, 18:02
2131
0

ДЕ ДЗЕРБІ – про скандал зі Стелліні: «Не люблю слухати хитрих людей»

Італійський тренер «Брайтона» - про конфлікт із співвітчизником з «Тоттенхема»

| Оновлено 15 квітня 2023, 18:02
2131
0
ДЕ ДЗЕРБІ – про скандал зі Стелліні: «Не люблю слухати хитрих людей»
ФК Брайтон. Роберто Де Дзербі

Головний тренер «Брайтона» Роберто Де Дзербі напередодні поєдинку проти «Челсі» в рамках 31-го туру АПЛ, прокоментував скандальний інцидент, що стався між ним і коучем «Тоттенхема» Крістіаном Стелліні у попередньому, 30-му, турі чемпіонату.

«Для мене велика честь працювати у Великій Британії та у Прем'єр-лізі, але я хочу працювати, поважаючи себе. Те, що я мав зробити – це сказати те, що думаю, опоненту в обличчя. Думаю, я не помилився, я щирий, чесний і люблю говорити прямо».

«Звичайно, ми досі розчаровані. Ми з нетерпінням чекаємо на завтрашню гру. Ми хочемо виграти, бо заслужили на перемогу над «Тоттенхемом». І, знаєте, в інтерв'ю [тренера лондонців Крістіана Стелліні], коли я почув, що «Тоттенхем» заслужив на перемогу, це неправильно, це зовсім неправильно. Так роблять хитрі люди. Коли ми виграли у «Арсенала» в Кубку ліги [3:1 у листопаді], я сказав, що ми не заслужили перемогу – це було зрозуміло. І я не люблю слухати хитрих людей».

«Чи справедливе моє вилучення? Ні, тому що я не говорив поганих слів і завжди поважаю оточуючих. У вас свій стиль життя, у мене свій стиль, і коли я маю що сказати, я звик говорити це прямо. Звичайно, я можу покращити багато речей і багато частин моєї роботи, але я не можу і не хочу втрачати свою ДНК, а моя ДНК - це пристрасть. Я не кращий за інших тренерів, я звичайний тренер, і найкраща частина мене – це пристрасть. Вона потрібна мені, щоб передати її футболістам», - заявив Де Дзербі.

Матч «Челсі» – «Брайтон» відбудеться у суботу, 15 квітня.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.