Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 квітня 2023, 15:10
8774
8

Судді вибачилися перед Брайтоном за VAR та помилки арбітра

Команда Де Дзербі зазнала поразки у важливому матчі

| Оновлено 09 квітня 2023, 15:10
8774
8
Судді вибачилися перед Брайтоном за VAR та помилки арбітра
Getty Images/Global Images Ukraine

За інформацією британських ЗМІ, після напруженого матчу АПЛ між «Тоттенхемом» та «Брайтоном» (2:1) суддівський комітет на чолі з відомим у минулому арбітром Ховардом Веббом був змушений вибачитися перед гостями.

У матчі цілу низку епізодів неправильно трактували на користь «Тоттенхема», а Вебб конкретно вибачився за момент, коли арбітр не призначив пенальті за фол проти Мітоми за рахунку 1:1, а судді VAR взагалі не відреагували на епізод і не покликали головного суддю дивитися, чи був фол.

Цікаво, що суддівський комітет цього сезону вже вибачався перед «Брайтоном». Крім того, Вебб вибачався перед «Арсеналом» за помилки в матчі з «Брентфордом».

«Тоттенхем» здобув надважливі три очки і залишається в гонці за топ-4.

Іван Зінченко Джерело: BBC
Оцініть матеріал
(83)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fitnes_sports066
Да перед Буялским вообще никто не извинялся красную показали молча вместо извинения судьи.
Spaceman
І до якого місця прикласти вибачення?..Які наслідки для винних?..І яка насправді причина помилок?..Чи це новий рівень корупції - вибачився і все норм?..
Перець
Таких суддів треба понизити в класі і все буде добре 
BARA.bass
Что им ещё надо) Всё для судей есть чтобы отсудить матч, тем более 1судья в поле, и 3 ещё за аппаратурой что позволяет разглядеть будь что. Но они лажают, а потом извиняться взяли привычку в АПЛ)
umnuy2
перед нами фифа и лаос за фол на ярмоле с уэльсом даже не извинились....тут хоть извиняются.Хотя с ВАРОМ намного круче и справедливее стало.Сегодня в перерыве Ливер Арс крутили их матчи 10-20 лет давности так там куча голов с офсайда которые видно даже по телеку забивалось.ВАР крутяк короче
fitnes_sports066
Чеферін подав неправдиве резюме, балотуючись на посаду президента УЄФА09.04.2023, 13:40 Словенське видання Prava стверджує, що чинний президент УЄФА Александер Чеферін перед переобранням на другий термін подав резюме, яке не відповідає дійсності.