Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 14 квітня 2023, 15:20
1692
0

Луїс КОРТЕС: «Наступний виклик для збірної України – Ліга націй»

Наставник жіночої збірної України прокоментував перемогу над Естонією

| Оновлено 14 квітня 2023, 15:20
1692
0
Луїс КОРТЕС: «Наступний виклик для збірної України – Ліга націй»
УАФ. Луїс Кортес

Жіноча збірна України в контрольному матчі на в старт підготовки до офіційних ігор Ліги націй обіграла збірну Естонії (1:0).

Головний тренер національної жіночої збірної України Луїс Кортес висловився з приводу першої перемоги своїх підопічних у 2023 році:

«Приємно завершити наш перший за понад півроку тренувальний збір перемогою. Я дуже задоволений матчем з Естонією, адже дівчата добре застосовували всі ті напрацювання, що ми тренували протягом останнього тижня.

Ми майже нічого не дали зробити суперницям, швидко грали у відборах, добре володіли м’ячем та мали багато моментів для взяття воріт. Але команда повинна покращити свої навички у прийнятті рішень під час завершення атак. У таких поєдинках ми маємо забивати більше одного м’яча. Одна-єдина проста помилка або хороша дія суперниць може звести нанівець усі наші зусилля. А в офіційних матчах це неприпустимо і може надто дорого коштувати.

Наступний виклик для збірної України – Ліга націй, жеребкування якої відбудеться вже 2 травня. Там уже будуть команди нашого рівня, але я переконаний, що ми готові грати з будь-якою збірною Європи. Ми з нетерпінням чекаємо на новий турнір від УЄФА, а команда намагатиметься показати свою найкращу гру в майбутніх міжнародних поєдинках».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.