Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2559
4

«Руїни в Україні не буде». Зеленський сподівається на російські активи

Президент розраховує на конфіскацію

«Руїни в Україні не буде». Зеленський сподівається на російські активи
Офіс президента. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський сподівається, що активи, які конфіскують у росії, зможуть забезпечити Україні фінансову стабільність під час і після війни.

«Я подякував партнерам за те, що вони допомагають нам зберігати стійкість України, нашу фінансову стабільність. І закликав бути активнішими, щоб Україна могла бути активнішою у відбудові, у поверненні українцям нормального життя. Жодної руїни в Україні не буде. Це наша мета. І це буде цілком конкретний доказ повного програшу держави-терориста».

«Тим паче, що світ знає рішення – щодо активів росії, російських посадовців, олігархів, які багатіли, поки їхня держава ставала терористом…».

«Усі ці активи мають піти на компенсацію збитків тим, кому росія принесла біль і страждання. Російські активи повинні піти на відновлення після агресії. Війна повинна вийти найдорожчою саме для агресора. І все для цього ми робимо. Дякую партнерам, які нас підтримують», – сказав Зеленський.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Да-да... точно-точно! И то что учителя и врачи будут получать реальные зарплаты (почти по 4000 долларов), а коррупционеры реальные сроки (всякие шуфричи и остальные сегодня живут прекрасно и припеваючи); бабушки достойную пенсию, а не инфаркты от цен в аптеке; доступные кредиты на жилье, бизнес и т.п.; и то что на заработки будут ездить с Польши в Украину, а не наоборот это я уже где-то слышал. 
Жаль только одно - у украинцев память наверно самая короткая в мире!
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ostrov Khortitsa
главное, чтобы твои мародеры и опзжешники не разворовали все