Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 квітня 2023, 12:00
1417
0

Карло АНЧЕЛОТТІ: «Напевно, Вальверде був на полі найкращим»

Головний тренер «Реала» поділився думками після перемоги над «Челсі» у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 13 квітня 2023, 12:00
1417
0
Карло АНЧЕЛОТТІ: «Напевно, Вальверде був на полі найкращим»
Getty Images/Global Images Ukraine. Карло Анчелотті

У середу, 12 квітня, відбувся перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між клубами «Реал» Мадрид та «Челсі». Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь вершкових.

Після закінчення поєдинку головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті прокоментував перемогу своїх підопічних:

«Ми повноцінно відіграли тут перший матч. І, щоб пройти до півфіналу, нам потрібно буде зробити те саме в Лондоні. Ми поставили собі за мету домогтися переваги перед матчем у відповідь і зробили це. У Челсі дуже хороша команда, і в деяких моментах нам доводилося переборювати себе. Ми витратили чимало сил на відбір м'яча та пресинг, доки грали «11 на 11», і, можливо, енергійності поменшало. Але я задоволений тим, як ми грали. Хочу того самого на «Стемфорд Брідж».

Напевно, Вальверде був на полі найкращим. Він грав із таким азартом, допомагав нам в обороні. Вважаю, Феде виглядав ефектно у боротьбі за м'яч під час його відбору. Такий матч непросто переживати на тренерській лаві, але я дуже задоволений. Нам потрібно зберігати холоднокровність і усвідомлювати те, що хоча у нас перевага, у футболі може статися всяке. Потрібно добре розпорядитися цією перевагою.

Ми задоволені результатом та своєю грою, але ще нічого не вирішено. Треба битися і жертвувати всім ще 90 хвилин на «Стемфорд Брідж», бо поки що ми можемо бути задоволені лише сьогоднішнім матчем. «Челсі» наступного тижня зробить все, щоб відігратися».

Вінгер «Реала» Вінісіус Жуніор:

«Ми справді зіграли дуже добре, постійно пресингуючи, як це було на цьому ж етапі та торік. Вийшла одна з найкращих наших ігор у сезоні. Але це лише половина протистояння – у ньому ще доведеться багато зробити. Потрібно просто зберігати холоднокровність. Ми мали чимало вільних зон, куди вдавалося проникати. Ми – «Реал» і, очевидно, завжди хочемо забивати якнайбільше. Усвідомлюємо, що виїзна зустріч із «Челсі» може бути складною. Ну, а тепер трохи відпочинемо, щоб зберегти голову ясною. Будь-який гравець, який одягає футболку «Реала», усвідомлює те, наскільки особливий цей турнір. І особливо на «Бернабеу» з такою підтримкою вболівальників. Вони цим турніром живуть. Граючи за «Реал», тобою має рухати прагнення стати переможцем Ліги чемпіонів».

Воротар «Реала» Тібо Куртуа:

«Щоразу у великих матчах плей-оф тебе не залишає почуття, що ти міг і мав знімати всі питання заздалегідь. «Челсі» ледь не забив наприкінці. Ми досягли гарного результату, але турбує факт, що ми не забили третій і, можливо, навіть четвертий гол. Сподіваюся, ми не пошкодуємо про це наступного тижня».

Події матчу

74’
ГОЛ ! М'яч забив Марко Асенсіо (Реал Мадрид).
59’
Бен Чілвелл (Челсі) отримує червону картку.
21’
ГОЛ ! М'яч забив Карім Бензема (Реал Мадрид).
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 14
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.