Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 квітня 2023, 22:00
4325
6

Реал – Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Здається, ми нещодавно бачили таку пару у чвертьфіналі

| Оновлено 12 квітня 2023, 22:00
4325
6
Реал – Челсі. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 12 квітня, у Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» відбудеться перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють мадридський «Реал» та лондонський «Челсі». Стартовий свисток французького рефері Франсуа Летесьє прозвучить о 22:00 за київським часом.

Реал


Чинний володар Кубка чемпіонів продовжує свій шлях до захисту титулу, незважаючи на всі труднощі, які супроводжують для нього звичний перебіг поточного сезону. Мадридський «Реал» прямо з групи за участю донецького «Шахтаря» вирушив на протистояння проти англійського «Ліверпуля» в 1/8 фіналі, яке для нього виявилося проблемним лише в першому таймі на «Енфілді». Утім, за підсумками жеребкування чвертьфінального раунду іспанський клуб дізнався, що йому знову доведеться відвідати Британські острови, але цього разу йому протистоятиме колектив із ще більшими проблемами.

У той самий час, не можна сказати, що й у «галактикос» справи нині йдуть найкращим чином. Від невдачі в усіх змаганнях на внутрішній арені «Реалу» довелося фактично рятуватися в нещодавньому матчі на «Камп Ноу» проти каталонської «Барселони» в рамках півфіналу Кубка Іспанії. Перемога з рахунком 4:0 на полі принципового суперника начебто створила ауру навколо команди Карло Анчелотті, яка дозволила ненадовго забути про проблеми минулих днів – у тому числі і про поразку на своєму полі до цього. А потім сталася невдача в грі проти «Вільярреала» вдома минулими вихідними (2:3), і всі знову згадали про відставання від «Барселони» в чемпіонаті, яке тепер складає 13 очок. Отже, Ліга чемпіонів для «Реала» все ще залишається тим самим турніром, яким доведеться або прикриватися від можливої критики, або ще більше посилювати потік невдоволення на свою адресу.

Челсі


Утім, кому було б не варто нагадувати про критику, то це лондонському «Челсі». Томас Тухель на чолі «аристократів» розпочав сезон із несподіваних скандалів усередині колективу, після чого раптово був відправлений у відставку, а на його місце прийшов Грем Поттер, якому співали полум'яних пісень за його роботу в «Брайтоні». Як згодом виявилося, тренувати одного з останніх володарів Кубка чемпіонів таки трохи складніше, аніж амбітну команду третьої руки з АПЛ, тому й англійський фахівець досить швидко пізнав гіркоту закінчення роботи в розташуванні «синіх».

Йому на зміну прийшов Френк Лемпард, і зараз зовсім незрозуміло, чи варто фанатам «Челсі» бути оптимістами на тлі цього факту, чи керівництво клубу просто вирішило закрити доступним і лояльним фанатам вакантну посаду до завершення провального сезону. Принаймні свій перший матч, у гостях у «Вулверхемптона», новий-старий головний тренер «пенсіонерів» програв минулими вихідними (0:1).

Для становища команди в турнірній таблиці ця невдача особливої ролі не зіграла, тому що вилетіти «Челсі» навряд чи вдасться навіть за великого бажання, але й піднятися назад до єврокубків команда вже не зможе. Єдиний шанс не залишитися без міжнародних матчів наступного сезону полягає у перемозі в Лізі чемпіонів, але це вже щось із розряду справжньої фантастики. Для українських любителів футболу ця новина явно невтішна, бо побачити Михайла Мудрика на полі у складі «синіх» у нас все-таки шансів більше, аніж Андрія Луніна у воротах «Реала».

Слова перед грою


Головний тренер «Реала» Карло АНЧЕЛОТТІ: «Зараз у «Реала» той самий стан, що й минулого сезону, коли ми виграли Лігу чемпіонів. Великої різниці немає. Ми впевнені в собі, і я бачу дуже згуртовану та вмотивовану команду».

Головний тренер Челсі Френк ЛЕМПАРД: «Моя місія? Вселити якнайбільше впевненості в команду. Щодо завдань, ми хочемо вигравати якнайбільше матчів. Все дуже просто. Кожен матч по-своєму важкий, але ми маємо вірити у гравців та команду. Ми хочемо перемагати».

Орієнтовні склади


«Реал»: Куртуа – Камавінга, Рюдігер, Мілітао, Карвахаль – Кроос, Чуамені, Модрич – Вінісіус, Бензема, Вальверде.

«Челсі»: Аррісабала – Чілвелл, Кулібалі, Фофана, Джеймс – Фернандес, Ковачич, Канте – Фелікс, Гаверц, Стерлінг.

Не зіграють: Менді, Алаба – Бадьяшіль, Броя, Мадуеке, Обамеянг, Аспілікета, Маунт, Сілва.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі «Реал» не відкриватиме всіх карт, але й можливість перемогти не проґавить. Нашою ставкою буде позиція – «Реал» переможе та ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.90.

12 березня, середа

«Реал» – «Челсі»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
РЕАЛ – ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ
Арбітр: Франсуа Летесьє (Франція)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Денисов
Півфінал Сіті-Реал це буде сильно
Remark
Ссылаясь на предматчевые кофы и статистику Реала, я думаю, что тут прогноз - или ничья в матче (0-0, 1-1 и т.д.) или счета 3-0, 4-1, 5-0.
П.С. Но ставить что-то на ЛЧ всегда стремно. Очень редко тут встречаются хорошо прогнозируемые матчи. Плюс все поголовно в мире видят Реал безоговорочным фаворитом поединка. Типа Челси на данный момент крепкий середняк АПЛ на уровне Брайтона, Брендфорда или Фулхема... поэтому Реал и должен их проходить на легке. Но, часто всего вот в таких то матчах и бывают неожиданности.
bzzzzzz
если б был Поттер, был бы какой-то шанс, а так ... легкая прогулка для реала
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Фанькин кот
За Челси! За Мишку! В этом матче за ничью.
Ответная игра в Лондоне. А это значит, больше шансов у синих!