Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
485
0

Стефано ПІОЛІ: «Я жалкую лише про те, що не забили другий гол»

Головний тренер «Мілана» прокоментував перемогу у першому матчі чвертьфіналу ЛЧ проти «Наполі»

Стефано ПІОЛІ: «Я жалкую лише про те, що не забили другий гол»
Getty Images/Global Images Ukraine. Стефано Піолі

У середу, 12 квітня, відбувся перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між клубами «Мілан» та «Наполі». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь «россонері».

Після завершення матчу головний тренер «Мілана» Стефано Піолі прокоментував перемогу своїх підопічних:

«Я вже думаю про матч у відповідь. Це тяжкі матчі для обох сторін, збалансовані матчі. Гра у відповідь буде відмінною. Ми провели гарну гру, могли забити ще один гол. Цей результат дає шанс прогресувати. Ми з нетерпінням чекаємо поєдинок у відповідь. Я жалкую лише про те, що не забили другий гол».

Півзахисник «Мілана» Браїм Діас:

«Дуже важливо було отримати позитивний результат. Вболівальники були чудовими. «Наполі» – справді гарна команда. Не пропустити жодного гола – це чудово. Це неймовірний результат, але ще попереду гра. Я хочу подякувати вболівальникам. Я задоволений своєю формою, але ще більше задоволений командою. Ми хочемо більшого та більшого».

Захисник «Мілана» Фікайо Томорі:

«Ми дуже задоволені результатом. Ми чудово розуміємо, що робота не закінчена, ми маємо бути готовими до наступного матчу. Вихід на поле із такими вболівальниками викликає особливі емоції. Вони надають нам впевненості та дають емоції, які дозволяють нам виходити на поле енергійно та викладатися на повну».

Півзахисник «Мілана» Сімон К'єр:

«Нам довелося потерпіти на початку гри, і «Наполі» міг забити вже за хвилину. Ми забили з першого чи другого моменту та могли додати більше. Але футбол такого рівня такий. У грі є різні періоди, коли імпульс перемикається з однієї команди на іншу. Атмосфера сьогодні ввечері була фантастичною. Ми граємо заради таких ночей. Чекаю на ще одну складну гру – дуже збалансовану, як сьогодні. Ми обов'язково докладемо всіх зусиль, щоби пройти кваліфікацію».

Капітан «Мілана» Давіде Калабрія:

«Ще рано радіти, робота ще не закінчена. У нас буде складна гра у матчі-відповіді. Вони сильні. Ми хочемо виграти і наступний матч».

Події матчу

74’
Андре-Франк Замбо-Ангісса (Наполі) отримує червону картку.
40’
ГОЛ ! М'яч забив Ісмаель Беннасер (Мілан).
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.