Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 квітня 2023, 22:00
3686
2

Мілан – Наполі. Прогноз та анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 12 квітня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 12 квітня 2023, 22:00
3686
2
Мілан – Наполі. Прогноз та анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

12 квітня на «Сан-Сіро» пройде перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Мілан» зустрінеться з «Наполі». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Мілан

Клуб у 2023 році залишає досить суперечливе враження. Після паузи вдалося зібратися і розгромити якраз Наполі з рахунком 4:0, причому на виїзді. Але ж не варто забувати про попередні невдачі – 0:3 у Суперкубку та виліт від Торіно в Коппа Італія, невдачі у Серії А... Чого варті результати у березні, коли у 3-х матчах набрали лише 1 очко. Зрозуміло, що россонері там зводять завдання зберегти не титул, а місце в топ-4. При цьому якраз у Лізі чемпіонів був точно прорив, особливо на фоні попередніх років. Восени 2021-го, повернувшись у турнір, італійці закінчили 4-ми у своїй групі. Зараз же вдалося вийти у плей-оф, а потім пройшли до 1/4. Щоправда, для цього у квартеті потрібно було обійти Динамо Загреб та Ред Булл Зальцбург, а у березні-лютому, з Тоттенгемом, все вирішив 1 м'яч за 180+ хвилин.

Наполі

Команда, таке враження, вже від паузи на матчі збірних перейшла в режим святкування. Навіть проблеми провідного бомбардира, Осімхена, не виправдовують повністю те, що на своїй арені лідер Кальчо програв червоно-чорним, ще й одразу 0:4! Втім, ні це, ні розбірки Де Лаурентіса з фанатами не впливають серйозно на загальну ситуацію на внутрішній арені. Тим більше, що у Лечче в минулому турі команда не без проблем, але виграла. Найважливіше те, чи вдасться зберегти колишній кураж у Лізі чемпіонів. Там партенопеї у чудовому стилі виграли групу, перемігши у 5 перших матчах. А в 1/8 фіналу майже не помітили Айнтрахт, перемігши його і у Франкфурті-на-Майні, і вдома.

Статистика особистих зустрічей

До згаданих недавніх 0:4 у Неаполі була перемога 2:1 Хвічі та компанії на Сан-Сіро у вересні. Усього вже у 6 очних матчах поспіль у цій парі перемагали тільки гості.

Прогноз

Букмекерські контори вважають пару досить рівною. Але Наполі має врахувати недавній урок, тож ставимо на його перемогу при форі 0 з коефіцієнтом - 1,88.

12 квітня, середа

«Мілан» – «Наполі»
Мілан. «Сан-Сіро». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Іштван Ковач (Румунія)
МІЛАН - НАПОЛІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 0:2
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Прогнозировать что-то в ЛЧ - это почти как угадывать в лотерее выпавшие цифры. Очень сложно) 
И судя по статистике, то этот турнир, я не угадываю вообще))) Поэтому никто не ориентируйтесь на мои прогнозы!  П.С. Слава Богу закрыли Пари Матч
Ну в общем, кофы то вроде и ничейные, но вот сама команда Наполи не ничейная команда) Да и забивают они часто. Поэтому, я думаю, что ставка тут Наполи ИТБ1. А прогноз на мачт - 0-3 в пользу неаполитанской команды. Как раз дочитываю третью книгу из Неаполитанского квартета.