Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 квітня 2023, 09:24
6564
17

Знову 2:0 з аутсайдером. Динамо вдома здолало Минай

Голами відзначилися Царенко та Ванат

| Оновлено 09 квітня 2023, 09:24
6564
17
Знову 2:0 з аутсайдером. Динамо вдома здолало Минай
УПЛ

Гру першого кола «Динамо» виграло мінімально, гол тоді забив Віктор Циганков, якого вже нема в команді, тому, щоб виграти, киянам треба було розвивати гольові навички в інших виконавців. Забігаючи наперед, це їм непогано вдається (спойлер - Владислав Ванат). Також перемога була потрібна, щоб спробувати скоротити до мінімуму відставання від третьої «Зорі», яка сьогодні грала з «Кривбасом» і цілком могла втратити очки.

Активний початок матчу тільки підкреслив ці сподівання. Дуже активним був Ванат. Вже на сьомій хвилині він пробував забити зліва, але захисник вчасно заблокував удар. А за кілька хвилин форварду завадив відзначитися Бандура - Шепелєв зліва обіграв суперника, віддавав вздовж воріт на Ваната, але воротар перехопив м'яч.

УПЛ

За кілька хвилин м'яч дивом не влучив у сітку - після навісу зліва Попов не зумів пробити, але м'яч потрапив до Лонвейка, який гарматним ударом розстріляв поперечину.

В першій двадцятихвилинці були ще два удари того ж Ваната здалеку - спершу гравці суперників заблокували, а потім Бандура відбив щільний удар зі лінії штрафного.

«Минай» відзначався тільки активністю Коломойця, але нічого серйозного не вдавалося зробити. В грі наступило приблизно десятихвилинне затишшя, а тоді відбувся гол. Лонвейк бив здалеку, удар не вийшов, але вийшов гарний пас на Царенка. Молодий півзахисник вискочив з-за спин захисників і пробив під ліву штангу, відкривши рахунок своїм голам за «Динамо».

УПЛ

Ще до перерви були два моменти за участю Шепелєва, який, як в попередній грі, видав дуже якісний матч. Спершу пас Володимира п'ятою дозволив Дубінчаку виконати трохи неточний навіс на Ваната, а пізніше восьмий номер киян з перспективного штрафного пробив трохи вище.

Тайм другий пройшов у повільнішому ритмі. Його не надто швидкий перебіг пришвидшився аж на шістдесят другій хвилині, коли забив Ванат. Той же Шепелєв гарним пасом вивів нападника на побачення з Бандурою, Влад відірвався від Булези і пробив під праву штангу. Пам'ятаєте вступ у першому абзаці про голеадора? Це вже був сьомий гол молодого форварда в сезоні.

Тільки наприкінці монотонної гри «Минай» міг забити гол престижу, але спершу Вишневський не зумів забити з близької відстані - Нещерет витягнув м'яч з дев'ятки, а вже в компенсований час Нещерет ліквідував загрозу після навісу з штрафного.

УПЛ

«Зоря» свій матч таки програла, тому ця перемога дозволила киянам наблизитися впритул до третього місця. А «Минай» продовжуватиме спроби набирати очки, щоб залишитися в елітному дивізіоні. Наступні матчі команди проведуть проти «Руха» і «Кривбаса» відповідно.

Українська Прем'єр-ліга. 20 тур.

«Динамо» - «Минай» - 2:0.

Царенко, 35, Ванат, 62.

Яцик, 83 - Горін, 57.

«Динамо»: Нещерет - Тимчик, Дячук, Попов, Дубінчак (Вівчаренко, 72) - Сидорчук, Лонвейк - Беніто (Гармаш, 61), Царенко (Перріс, 72), Шепелєв (Рамірес, 82) - Ванат (Яцик, 82).

«Минай»: Бандура - Гончар, Мельник, Нємчанінов (Рогозинський, 82), Кравчук, Булеза - Вітенчук (Петько, 65), Шишка (Горін, 46) - Гечев (Воробчак, 46), Коломоєць (Вишневський, 65) - Твердохліб.

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Стадіон: «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ).

ДИНАМО - МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

62’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Ванат (Динамо Київ).
35’
ГОЛ ! М'яч забив Антон Царенко (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 23
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Игра не впечатлила. А точнее ее просто пока нет. Не могу понять почему молодняк не пользуется своим шансом. В их возрасте нужно рвать и метать минимум как Буяльский. 
Пока все УПЛ - печальное зрелище. 
Но зато результат для Динамо отличный. Игра забывается, результат остаётся.
Gargantua
Минай был на столько слаб, что трудно даже оценить игру Динамо. 
avk2307
Согласен. Результат то есть, а вот игра мягко говоря не очень. Причем как в нападении, так и в защите с кучей ошибок.
Gambie
Для чего Луческу выдает эти гневные тиррады это давно понятно .Тоже самое он делал в шахтере .это запугивание судей чтобы в следующих матчах с шахтером и другими судьи боялись гнева Луческу .Точно также он работал в Шахтере и учил этому же фонсеку.Здесь вопрос другой .Как и почему уаф позволяет так нагло вести себя Луческу ведь стоит открыть рот любому тренеру тому же шарану или кучеру и сразу же накажут 
Gorok🎧
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gambie
Все команды всегда где был Луческу за уши тянут судьи а он всегда бегает и шапку бросает и брызжет слюной что в Шахтере что в динамо и никому дела нет.Гельзина за в сто раз меньшее уничтожили а Луческу что с гуся вода 
Oliynuk_sport
Впевнена перемога киян
avk2307
Хорошо сегодня сыграли Лонвейк (в отборах и защите особенно ) , Царенко, Ванат и Шепелев. 
Защита плохо, но мне кажется , что Дячук хуже Попова сегодня сыграл.