Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 квітня 2023, 22:24
455
1

Віктор СКРИПНИК: «Бувають матчі, коли важливим є лише результат»

Головний тренер «Ворскли» – про перемогу в матчі 20-го туру УПЛ над «Інгульцем»

| Оновлено 07 квітня 2023, 22:24
455
1
Віктор СКРИПНИК: «Бувають матчі, коли важливим є лише результат»
ФК Ворскла. Віктор Скрипник

Головний тренер полтавського футбольного клубу «Ворскла» Віктор Скрипник прокоментував перемогу в матчі 20-го туру чемпіонату України з футболу проти «Інгульця»:

«Розуміли, що ми мали залишити всі наші сили на полі. Розуміли, що просто не буде. «Інгулець» останнім часом виграв 3 із 4 матчів. Вони не мають того тиску, який ми маємо. Ми не можемо виграти, граємо, а десь воно, щось воно і якось так... Нам прості голи забивають, а ми не можемо реалізувати гарні шанси. Якби сказали, що переможемо так, через боротьбу – підписався б одразу. Бувають матчі, коли важливим є лише результат. Сподіваюся, ця перемога дасть нам більше ігрової впевненості.

Мета – дертися вгору по турнірній таблиці. Після кожного туру ми завжди дивилися нагору. Я не той тренер, який думатиму: «Ось ми виграли і значить так і далі робитимемо». Ні, працюватимемо. Ми маємо дуже багато гравців, які в майбутньому відіграють важливу роль для клубу.

Цілий тиждень хлопці працюють на полі. Там є єдиноборства, погані поля, бо немає підігріву та поливу, тому дуже багато мікротравм. Це відіграє величезну роль. Чеснаков у минулому матчі не грав, бо мікротравма. Яворський, слава Богу, видужав, він перед цим підвернув ногу».

Поєдинок 20-го туру УПЛ «Ворскла» – «Інгулець» завершився з рахунком 1:0.

Події матчу

49’
ГОЛ ! М'яч забив Василь Кравець (Ворскла).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igor shmuylo
Трудно назвать  ето футболом , особенно  в 1 м тайме. Когда уже открылись  пошла игра . Были моменты которыеинадо использовать.ето касательно  ворскле