Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2023, 07:47
12292
50

Подарунок Дніпру від Одеси. Чорноморець вдома відібрав очки у Шахтаря

Команди показали дуже динамічну гру, яку цікаво було дивитися

| Оновлено 03 квітня 2023, 07:47
12292
50
Подарунок Дніпру від Одеси. Чорноморець вдома відібрав очки у Шахтаря
УПЛ

Першу гру в цьому сезоні між командами «Чорноморець» провів дуже гідно. Одесити точно заслуговували на очки в грі першого кола, але нога Траоре, в яку влучив м'яч після дальнього удару Очеретька, позбавила їх набраних пунктів. Тепер був шанс поквитатися за ту несправедливість.

  • Найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live Telegram Sport.ua

Але відразу ж забили «гірники». Пройшло, може, секунд 20, як після перепасовки Криськів звільнився від опіки Салюка і з лівого кута штрафного обвідним ударом поклав у праву дев'ятку.

«Чорноморець» не знітився. Одеські гравці сміливо бігли вперед, зовсім не соромлячись суперника. Вже за кілька хвилин зароблений кутовий приніс їм дивіденди - головний арбітр не побачив порушення у виході Трубіна і навіть дав провести «Шахтареві» атаку, але під час паузи вислухав асистента, подивився відео і призначив пенальті, бо в Назарини виявилася рука у неприродному положенні, в яку, вибиваючи, влучив Трубін. Путря з «точки» сильно пробив у лівий нижній кут - 8-а хвилина, 1:1.

УПЛ

Сьогодні захист в обох команд був не на найвищому рівні, особливо помилялися господарі. І якщо до самовіддачі питань не було - в підкати, блокуючи удари, гравці летіли без вагань, то вибір позиції та гра один в один залишали бажати кращого. І якщо Михайліченко та Судаков пробачили суперників з вбивчих позицій, то Гочолеішвілі цього не зробив. Брагару двічі пробував відібрати в нього м'яч, не зумів цього зробити, хоча легіонер досить далеко відпускав його. В підсумку грузин з лінії штрафного пробив в ту ж праву дев'ятку, зробивши рахунок 1:2 і відкривши лік своїм голам за «Шахтар».

Не можна не згадати момент Траоре за кілька хвилин до цього. Буркінієць ще тоді мав робити рахунок 1:2, але після того, як Бондаренко в режимі Мессі пройшов кількох і викотив форварду м'яч на порожні ворота, примудрився з лінії воротарського пробити вище. На його щастя, завдяки голу Гочолеішвілі на цій ситуації увага не надто закцентувалася.

Міг відразу ж зрівнювати рахунок Алефіренко, який відправив м'яч у сітку, але Кузик, який йому асистував, був у офсайді. Проте зрівняти таки вийшло - Демченко відгукнувся на подачу з кутового, а Салюк переправив скидку партнера у ворота. 2:2.

УПЛ

Перший тайм вийшов бойовим, обидві команди не тримали довго м'яч, а старалися проводити швидкі атаки. Таким же вийшов і тайм другий. В його дебюті могли забивати спершу кілька гравців «Чорноморця» в одній атаці, тоді Криськів непогано бив, тоді Алефіренко розпорядився м'ячем не найкраще. Але рахунок не змінився.

Не змінювався він і в ході наступних атак. М'яч не затримувався в центрі поля, але до завершального удару справа доходила рідко. Найреальніший шанс забити мав наприкінці тайму Алефіренко, але ні пробити Трубіна, ні перекинути його другим темпом не вдалося.

Ігор Йовічевич спершу пробував змінити гру замінами, а потім віддав вказівку грати максимально просто - навісами в штрафний майданчик «моряків». Але така нехитра тактика не принесла результатів, «стовпа», який би чіплявся за м'яч, не знайшлося, Келсі не надто справився з цією функцією. Дмитро Непогодов потрохи починав тягнути час і врешті-решт добився свого - свисток Андрія Коваленка зафіксував бойову нічию 2:2. Варто ще раз наголосити, що гра вийшла динамічною і видовищною, одесити зовсім не боялися своїх іменитих суперників і не виглядали слабшими.

УПЛ

«Дніпро-1» свій паралельний матч виграв і підібрався до «гірників» на відстань одного очка. Боротьба за чемпіонство ще попереду. Як і боротьба за виживання, але важко повірити, що такий «Чорноморець» може вилетіти.

Українська Прем'єр-ліга. 19 тур.

«Чорноморець» – «Шахтар» - 2:2.

Путря, 8, пен, Салюк, 42 - Криськів, 1, Гочолеішвілі, 19.

Хадіда, 45+2, Путря, 58, Васильєв, 73, Юсов, 90+3 - Бондар, 43, Назарина, 55.

«Чорноморець»: Непогодов, Гучек, Салюк, Путря, Брагару, Демченко, Васильєв, Кузик (Авагімян, 70), Хадіда (Юсов, 84), Алефіренко, Бадібанга.

«Шахтар»: Трубін, Бондар, Матвієнко, Конопля, Михайліченко, Назарина, Судаков (Джурасек, 82), Бондаренко (Келсі, 82), Криськів, Гочолеішвілі (Топалов, 72), Траоре (Сікан, 72).

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ШАХТАР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

41’
ГОЛ ! М'яч забив Володимир Салюк (Чорноморець).
19’
ГОЛ ! М'яч забив Георгій Гочолеішвілі (Шахтар Донецьк).
8’
ГОЛ ! З пенальті забив Ілля Путря (Чорноморець).
1’
ГОЛ ! М'яч забив Дмитро Криськів (Шахтар Донецьк).
Оцініть матеріал
(119)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 50
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Черноморец потушил пыл (а может кое что ещё) большинства болел шахтера с этого сайта. А то уже начали шапки закидать, что они без двух секунд чемпионы Украины.
Aleks04
Респект ЧО! Кроти з такою грою будуть ще втрачати, і втрачати.
wojsergivan
если бы не судейка то ахметка потерял все очки
u6464u
вернулось одеситам за перший матч, Йовічевіч рано повірив в чемпіонство, піжон.
Gargantua
вот если бы всех можно было покупать как Минай и 1925, то конечно чемпионами становиться было бы легче.
ZlayaSobaka
Начал смотреть со второго тайма, а тут кроты обосраные по полю ходят, одесситы их носом в газон в их же гавно, прозрел от увиденного. 
Поздравляю Черноморец, удивили.
Justin_Bieber15
Хаха, рыги сегодня обделались)))
Zanregent
Я говорю что Черноморец не вылетит) Молодцы!
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Выталкиватель парашутистов
Ну наконец-то! Днепр начал стимулировать команды, которые могут отобрать очки у Шахтера.
avk2307
Ще вчора було відчуття що Чорноморець дасть бій Шахтарю. Так воно і вийшло.
А оті всі забанені вболівальники не вірили.
Чорноморець молодці !!!!
SportsMan
Днепр - победа!
Заря - победа!
Динамо - победа!
Выскочка - отскок...
Реальные претенденты на медали побеждают.
Old  Т
Их остаётся только трое. При этом ещё не сыграны матчи Днепр-1 - Александрия и Львов - Шахтёр. Всё что ниже Зари -  будут бороться за Лигу профсоюзов.
Kh75
в следующем туре будет подарок Металлиста Кучеру
Volk
Траоре на выход, Сикан полный днарь,  Бондарь никакой вообще.  Остальные норм 
Sher15
Единственные порядочные люди в Одессе это Сережа Степаненко что зарезал напавшего на него трухановца и ребята что спалили 2 мая в доме профсоюзов 38 титушек поганых 
Зеркало
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Читав коментарі, і помітив, що деякі з них видалили. Причому видалили чомусь лише дописи прихильників Шахтаря. А пости противників, в яких вони ображають і принижують як команду ШД, так і її уболівальників, тут, я так зрозумів, не чіпають? Таким персонажам лише плюсики, так?
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Фанькин кот
Прискорбно, что потеряли очки. Но ничего, тем круче интрига! Впереди много интересных решающих матчей.
Битве за чемпионство в УПЛ быть!