Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 березня 2023, 15:38
995
0

Дніпро зіграє перший в історії міжнародний матч

Благодійний товариський поєдинок відбудеться у столиці Північної Ірландії

| Оновлено 28 березня 2023, 15:38
995
0
Дніпро зіграє перший в історії міжнародний матч
Фото belfastgiants. У Белфасті пройде унікальний матч за участю «Дніпра»

Незабаром, 19 квітня 2023 року, у Белфасті відбудеться спеціальний міжнародний хокейний матч між північноірландським «Белфаст Гігантс» та бронзовим призером національної першості – херсонським «Дніпром». Дві команди зустрінуться в рамках благодійної організації Ukrainian Hockey Dream, яка є частиною проекту Hockey Can't Stop Tour від Федерації хокею України.

Голова фонду The Odyssey Trust Мартін Макдауелл, який є ініціатором цього заходу на землі в Белфасті, заявив, що Ukrainian Hockey Dream – це фантастична організація, яка незмірно змінює життя людей. «Вся виручка від продажу квитків на гру буде передана «Українській хокейній мрії» на підтримку їхньої подальшої роботи з відновлення хокею з шайбою по всій Україні».

Хокейний клуб «Белфаст Гігантс» розраховує залучити до складу не лише нинішніх та колишніх гравців команди, а й кількох спеціальних гостей. У той же час «Дніпро», заснований 8 серпня 2018 року, проведе свій перший в історії міжнародний матч та під керівництвом граючого тренера Микити Васильєва планує задіяти у складі всі найкращі сили, за винятком групи збірників, які в ці терміни готуватимуться до ЧС-2023 у Таллінні, - повідомляє офіційний сайт ФХУ.

«Ми вдячні клубу «Белфаст» за підтримку – реальну хокейну допомогу від справжніх хокеїстів. Для нас є велика честь привезти нашу молоду талановиту групу гравців у складі херсонського «Дніпра», - заявив президент ФХУ Георгій Зубко.

Голова відділу у хокейному клубі «Белфаст Гігантс» Стів Торнтон, підкреслив, що на SSE Arena у Белфасті очікується понад 7000 глядачів і господарі з нетерпінням чекають на можливість вітати «Дніпро-Херсон» у столиці Північної Ірландії на матчі, який набагато масштабніший і означає більше, ніж просто дія на льоду.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.