Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 18 березня 2023, 18:48
16635
20

«Провини немає, шкода українців». Соболенко прокоментувала відмову Цуренко

Аріна вперше висловилася після ситуації в Індіан-Веллсі

| Оновлено 18 березня 2023, 18:48
16635
20
«Провини немає, шкода українців». Соболенко прокоментувала відмову Цуренко
Getty Images/Global Images Ukraine. Аріна Соболенко

Друга ракетка світу з білорусі Аріна Соболенко вперше прокоментувала відмову української тенісистки Лесі Цуренко виходити на матч проти неї до 1/16 фіналу хардового турніру серії WTA 1000 в Індіан-Веллсі (США):

– Мені потрібно поставити це запитання, тому що Цуренко сказала, що знялася, тому що в неї був напад паніки прямо перед початком вашого матчу. Також Іга сказала, що у роздягальні все ще багато напруги через війну. Мені цікаво дізнатися, чи є у вас думка з цього приводу і, можливо, на вашу думку, WTA могла б краще впоратися з цим, з відносинами між російськими, білоруськими та українськими гравцями протягом останнього року.

– Ну, послухайте, ніхто не може контролювати емоції інших, розумієте. І я думаю, що WTA робить усе можливе, щоб контролювати ці емоції. Так, звичайно, між нами багато напруги. Але я, як і раніше, вважаю, що нічого поганого українцям не зробила; ні я, ні російські спортсмени, ні білоруські спортсмени, ніхто з нас не зробив нічого поганого. Навіть деякі з нас допомагали, як би це сказати, публічно, так.

Що ще я можу сказати? Я думаю, що WTA робить дуже велику роботу, щоб підтримати обидві сторони, і що б там не було... Я маю на увазі, що я не можу контролювати чиїсь емоції. Я пройшла через стільки поганих моментів, і, на жаль, я не можу цього розповісти, тому що хто повірить білоруській дівчині. Я зараз говорю про її тренера. Я теж пройшла через пекло, і я розумію, що... Я не знаю. Що більше я говорю, то краще мені просто зупинитися.

Думаю, що у відмові Цуренко було щось більше, ніж панічна атака або політична ситуація. Я думаю, є щось більше. У мене була дуже важка ситуація минулого року з її тренером, як він поводився зі мною. Я думаю, що цей хлопець чинив на неї сильний тиск, і саме тому це сталося.

WTA тут ні до чого. Вони виконують свою найкращу роботу. Що вони можуть зробити? Ніхто з нас не може контролювати цю ситуацію. Усі ми просто намагаємося зберігати спокій у роздягальні й розуміти, що немає нашої провини, і що всі ми розуміємо українців, і нам справді шкода їх, розумієте.

Ось і все. Мені здається, я багато сказала.

Оцініть матеріал
(129)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks23
Кобыла дурная..
Василий Гредюшкин
Хай не прикидається  що не  знає  що  більше  120  спорсменів  Українизагинули  внаслідок   агресії   в  тому  числі  з  її батьківщини І  правильним  було б рішення   чиновників  тенісу   відсторонити   гравців РФ  та Білорусі   від  змагань  як  наприклад  в біатлоні  . Хай  змагаються  між  собою  агресор  та його  сателіт.
Sean Paul
Сабалєнка - типова рашистка! Вона а) публічно підтримує Лукашенка, заявляє, що "входить в його команду" б) у серпні 2020-го під час масових демократичних протестів підписала провладний лист, в той час як багатьох її колег спортсменок били та кидали за грати лукашисти в) зустрічається з російським хокеїстом, який публічно підтримує російську агресію.
І ця особа ще має нахабство з себе жертву робити!
dudigo78
Щоб ви всі суки пережили те, що переживають українці
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1961
Картофельная сука. Подстилка усатого таракана. Больше добавить нечего
udman1111
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Fdail
Ну ось типова рабська заява ні про що. Щось почала про тренера казати, а в кінці так і нічого й не сказала. І як психічно здорова людина може щось зрозуміти з даної заяви. Особливо мені сподобалося фраза "Що більше я говорю, то краще мені просто зупинитися". Це справді заява другої ракетки світу, чемпіонки ТВШ, яка має купу фанатів та , очевидно, молодих тенісистів та тенісисток, які взяли її як приклад для наслідування?
Elis
"Нє вінаватая я, он сам прішол!"... 
Ну то розкажи чим же ти конкретно допомагала і допомагаєш Україні і, може, ставлення до тебе зміниться? 
Ти уявлення не маєш, що таке пекло. Пекло, це коли чоловік лишив дружину і малих дітей вдома, і поки був на роботі в той дім прилетіла ракета. Пекло, це коли з твоєї сім'ї одного тебе витягнули живим з-під завалів будинку після прильоту. Пекло, це коли юній перспективній гімнастці відірвало ноги. Пекло - це бачити перед собою пику такого нєвінаватава шланга як ти, коли м'ячем лиш хочеться завалити в ту пику. 
Хай вякають, хай притомні європейці слухають, читають цю беліберду і тверезіють від дурману пушкіна і дастаєвскава і іх вєлікай культурі. 
Vitaliy88
Черновий спіч за методичкою нічого нового. Щей брехати публічно не боїться кажучи, що чимось допомагали. 
Vladimir Shevchenko
Тварь
GloryUkraine
Знаєте? Я перестав розрізняти рашистів і бульбашів. 
VITASS
Не мы такие, жизнь такая (с)..ага
Противно эти сопли читать и комментировать. 
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
олег инкогнито
Наче придурюється чи так підкована рашистами
Сергій Вихрист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил