Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 15 березня 2023, 05:46
12704
0

Тренер Цуренко: «Соболенко – лицемірна подружка лукашенка»

Микита Власов – про «спорт поза політикою»

| Оновлено 15 березня 2023, 05:46
12704
0
Тренер Цуренко: «Соболенко – лицемірна подружка лукашенка»
інстаграм. Микита Власов

Тренер з фізпідготовки української тенісистки Лесі Цуренко Микита Власов прокоментував рішення організаторів Вімблдона усунути від участі у турнірі російських та білоруських гравців.

«У росії люблять кричати, що спорт поза політикою. Але як назвати те, що їхній гімнаст вийшов на нагородження на одному з турнірів з буквою Z на грудях? Або російський зігуючий картингіст. Олімпійські призери та чемпіони у «Лужниках» на мордорі, де Путін розповідає, що росія віджала Крим? Хлопці, ви самі затягли спорт у політику! Ваші спортсмени є частиною пропаганди та вашої політики. І сьогодні немає підстав, щоб російські тенісисти залишалися в турі.

Пані Соболенко – це подружка лукашенка. Її молодик – Костянтин Кольцов – взагалі грає з лукашенком в одній команді. А Соболенко сама підписує провладний лист. Хлопці, ви про що? У турі грає людина, яка безпосередньо підтримує режим Лукашенка. Ви можете уявити, щоб 1942 року представник нацистської Німеччини грав у теніс на «Вімблдоні»? Це неможливо. Тут схожа картина, бо білорусь теж співучасник війни в Україні.

Соболенко – дуже лицемірна. Позиціонує себе як така хороша людина, яка готова всіх підтримати, але при цьому підписує листа та підтримує режим Лукашенка. А його перемогу на виборах не визнала жодна демократична країна світу. Хто ти, Арино, після такого? Соболенко не розуміє, що підписує? Ну, це маячня. Це говорить про те, що Соболенко підтримує диктатора і все, що він робить, зокрема щодо України», – сказав Власов.

Оцініть матеріал
(100)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.