Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 15 березня 2023, 04:17
509
0

Лівий берег достроково виграв Зимовий кубок ПФЛ

Команда із Києва пройшла весь турнір без втрат очок

| Оновлено 15 березня 2023, 04:17
509
0
Лівий берег достроково виграв Зимовий кубок ПФЛ
ФК Лівий берег

Столичний клуб Лівий Берег достроково виграв Зимовий кубок ПФЛ, здобувши перемогу в 6-му турі над харківським Окко з розгромним рахунком 4:0.

Команда Віталія Первака виграла турнір, зігравши усі свої 6 матчів. 7-й тур команда пропустить через непарну кількість команд. Уже в середині першого тайму Сухоручко опинився першим на добиванні і відкрив рахунок (1:0). Ще три м’ячі залетіли у ворота Окко у другому таймі. Спочатку Войцеховський пробив зльоту після кутового, згодом Сухоручко промчався правим флангом і увігнав м’яча у дальній кут, а потім Дедух ударом в дотик зробив рахунок 4:0.

Нива з Бузової вдома приймала Чайку з Петропавлівської Борщагівки. Обидві команди підійшли до матчу практично в найбільш бойовому стані, лідери команд були на полі. Але господарі почали матч настільки потужно, що вже в першому таймі забили тричі. На 17 хвилині Захаревич прострілив до воротарської, кіпер Чайки Майборода відбив м’яча, але Скепський опинився першим на підбиранні (1:0). Ще за кілька хвилин Мельниченко першим зреагував на свічку до штрафної і майже з лінії штрафної пробив у дальній кут (2:0). А на 37 хвилині Скепський відзначився дублем, коли опинився наодинці з м'ячем в районі 11-метрової точки і з льоту пробив у верхній кут (3:0). Гості зберегли інтригу на другий тайм, коли пройшла фантастична розрізна передача від Пуди на Литовченка, і той в дотик зробив рахунок 3:1. Однак, у другому таймі командам так і не вдалося відзначитися активними діями, Нива Бузова здобула чергові очки в турнірі.

Кремінь, нарешті, здобув свою перемогу в межах турніру. Вінницька Нива прибула на матч до Кременчука наполовину молодіжним складом і нічого не зуміла протиставити господарям. Якщо Кремінь в турнірі традиційно грає дублюючим складом, то цього разу на поле команду вивів Роман Локтіонов і навіть дав ігрового часу кільком лідерам першої команди. У першому таймі досвідчений півзахисник гостей Віталій Кольцов зрізав м’яча у власні ворота після прострілу з правого флангу, а наприкінці першого тайму Агапов прошив з кута воротарської кіпера Ниви. На перерву команди пішли за рахунку 2:0, а у другому таймі обмінялися голами і у підсумку закінчили гру з рахунком 3:1.

Лівий Берег записав до свого активу 12 голів, не пропустивши жодного разу, та достроково став переможцем змагань (18 очок із 18). Срібні нагороди – у команди Нива Бузова (12 очок із 15). Найближчого вік-енду пройде 7-й тур, в якому визначиться бронзовий призер змагань.

Зимовий кубок ПФЛ

6-й тур, 11–14 березня

11 березня. 13:00. Нива (Бузова) – Чайка (П. Борщагівка) – 3:1

Голи: Скепський, 17, 37, Мельниченко, 26 – Литовченко, 42

с. Бузова, Бузова Арена

11 березня. 14:00. Кремінь (Кременчук) – Нива (Вінниця) – 3:1

Голи: Кольцов, 36 (автогол), Агапов, 40, Дуднік, 71 – Кілик, 76

с. Софіївська Борщагівка, СКК Софіївський

14 березня. 14:00. Лівий берег (Київ) – Окко (Харків) – 4:0

Голи: Сухоручко, 22, 79, Войцеховський, 51, Дедух, 87.

Київська область, Лівий берег

Турнірна таблиця

7-й тур, 17–18 марта

17 марта. 14:00. Нива (Винница) – Нива (Бузовая)

Винница. Стадион Винницкого гуманитарно-педагогического колледжа

18 марта. 14:00. Окко (Харьков) – Кремень (Кременчуг)

Кременчуг. Кремень-Арена им. О Бабаева

18 марта. 14:00. Чайка (П. Борщаговка) – Дружба (Мировка)

с. Софиевская Борщаговка, СКК Софиевский

Видео матчей 6-го тура

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.