Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 березня 2023, 02:37
19464
60

Юрій ВЕРНИДУБ: «Мій посил до ФК Шахтар – не треба скиглити»

Головний тренер «Кривбасу» підсумував матч з «гірниками»

| Оновлено 13 березня 2023, 02:37
19464
60
Юрій ВЕРНИДУБ: «Мій посил до ФК Шахтар – не треба скиглити»
ФК Кривбас

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб поділився думками про матч 17 туру УПЛ проти донецького «Шахтаря» (0:3).

«Багато чого сьогодні не вдалось. Програли 0:3. Не той рахунок, який хотілося б бачити. Але що є, те є. Треба піднімати голову та рухатись далі. «Шахтар» - лідер чемпіонату України; клуб, який регулярно грає в Лізі чемпіонів. Вітаю їх сьогодні з перемогою та бажаю, аби пройшли «Феєнорд». Щодо нас - подивимось гру, розберемо помилки.

Тому що перший тайм, хоч і зіграли 0:0, але це не той футбол, який я хочу бачити у нашому виконанні. Чогось боялись. Якщо ще ззаду зіграли непогано, то вихід з оборони в атаку був поганий. Тому й не було моментів, аби забити. Хоча й у «Шахтаря» особливо шансів не було. У другому начебто почали рухатись, але пропустили. Судаков шикарний гол забив.

Але є помилка наших хлопців, що дали змогу завдати удар. Головне, що зіграли з «Шахтарем» у Кривому Розі. Хоча зі сторони «Шахтаря» було багато нюансів… Вони навіть оприлюднили свій графік перебування у Кривому Розі: коли їдять, сплять та ходять у туалет. Це, чесно кажучи, смішно. Їм так тяжко… Хлопці, тяжко там, де вас немає. Там, де зараз наші українські захисники роблять усе, щоб ми могли займатись своєю улюбленою роботою.

Ці хлопці кожен день дивляться в очі смерті. Ось це тяжко. Так, за те, що «Шахтар» заробляє очки у скарбничку України, за це дякую. Думаю, кожен тренер УПЛ мене підтримає. А вони не думають, як іншим командам УПЛ важко?! Тяжко їздити по інших містах?! Ось це мене обурює. Й така поведінка їхнього тренера з того, що я бачив... Це зовсім не личить Йовічевічу. Якщо ти вивчив українську мову, то вже будь українцем до кінця.

Й відвертатись, коли йдеш до нього руку потиснути… Це його справа. Ну що ж, він же ображений. Мій посил до ФК «Шахтар» - не треба скиглити, бо нам «дуже легко». Ще раз дякую хлопцям ЗСУ, які нас боронять та дають можливість нам грати у футбол. Вони роблять усе, аби скоріше до нас прийшла перемога», – сказав Вернидуб.

Оцініть матеріал
(203)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Парадокс імені Беллінгема. Боруссії Д фінансово вигідніше програти фінал ЛЧ
Футбол | 09 травня 2024, 18:34 4
Парадокс імені Беллінгема. Боруссії Д фінансово вигідніше програти фінал ЛЧ

Німецький клуб отримає додаткових 25 мільйонів у разі перемоги «Реала»

ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині
Футбол | 09 травня 2024, 14:24 18
ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм

Коментарі 60
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Согласен! Пусть побудут хотя бы день в Бахмуте, в окопах, под свист пуль и взрывы ракет. И я уверен, что ныть и скулить перестанут сразу же. И это посыл не только футболистам Шахтера, а всем нашим бедненьким "работягам" на поле, которые фактически то и играют всего лишь полгода. А остальное время то отпуска, то предсезонка (где-то в теплых краях) и т.д.
Еще в довоенное время (полномасштабной войны) меня так бесили их отмазки: то еще не вошли на пик формы, то еще после отпусков не сыгрались, то устали потому что много игр! Алё, ребята, Вы играете одну, максимум две игры в неделю и Вы бедненькие устали. Что тогда говорить про игроков АПЛ, у которых одна игра на три, а то и на два дня? Плюс они еще и зимой играют!
zzg77
Молодець!!!!
terhoha
Вернидубу  - респект. 
Игорь Матвиенко
Такого тренера треба в збірну!
Gargantua
так два тура перед этим их соперников купили, а тут пришлось играть и бороться.
конечно, ФК Шахтер обиделся.
olex.mykhailov
Ці слова Вернидуба в першу чергу адресуються в сторону дівчинки Даріо, яка хоч і є легендою клубу, але ж дала сопливий коментар, на який отримала чоловічу відповідь
avk2307
https://www.youtube.com/watch?v=JPko6dMpfoQ
Вот пример поведения от Шахтера
И карточки то нет и это продолжается а Буяльскому есть
Валентин Курілов
вернидуб как был нытиком,таким и остается.В нашем футболе есть два тела у которых Шахтер свегда виноват во всякой херне,это вернидуб и несенюк.Десять лет назад скулили и продолжают это делать.
Фанькин кот
Зачем всё это? Спекуляции на войне и смертях наших защитников. Что, один Шахтёр просил переносы? А Днепр и Динамо святые, один Шахтёр черти, да? Вернидуб если б был мужиком, поставил бы себя выше этих разборок.
Вася Пупкин
Ніколи не вмів красиво себе поводити коли програвав.
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
OPP
Играл бы  Кривбасс в еврокубках и зарабатывал балы для Украины ,ШД пошел бы но уступки ,ну Кривбасс там в ближайшее время точно играть не будет. А так Шахтёр приехал после матча с Фейенордом  и наколотил полную сетку голов ,вот у верниДуба  и бомбит 
Весняна Сова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
xvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maks Krot
Кто скиглит только ты Юрка дубина  ,расскажи как помогли твоему клубу автобусному кривбассу долгие переезды Шахтёра ,сопли вытри и молчи теперь после 0-3 
AK.228
Юрко собака мій собака
Alex Komnin
Спекулирует на теме войны. Проиграл, потому что слабее. А амбиции чемпионские. Но футболисты Шахтера причем? То бразильцы одни...то Фонсека плохой...Просто зуб на Шахтер. 
Dfs2262ar
Це каже той, хто наче у ЗСУ пішов! Тож Вернидуб, ти у яких військах?