Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 березня 2023, 18:55
1264
1

Фулгем – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 12 березня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 14 березня 2023, 18:55
1264
1
Фулгем – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

У неділю, 12 березня, відбудеться матч 27-го туру чемпіонату Англії з футболу між «Фулгемом» та «Арсеналом». Поєдинок пройде в Лондоні на стадіоні «Крейвен Котедж». Стартовий свисток англійського рефері Девіда Кута прозвучить о 16:00 за київським часом.


Фулгем


Лондонський клуб «Фулгем» непогано показує себе останнім часом. У минулому турі АПЛ команда мала неприємну поразку від «Брентфорда» з рахунком 2:3, проте до цього команда не програвала протягом 7 матчів. За останні 8 поєдинків у «дачників» 4 перемоги, 3 нічиї та 3 поразки. Цікаво, що окрім АПЛ, «Фулгем» також грає у Кубку Англії, де в 1/4 фіналу зустрінеться з «Манчестер Юнайтед».

Зараз «Фулгем» знаходиться на 8-му місці в таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 39 очок після 26 турів. У команди забито 38 голів і пропущено 34. Загалом успіх і прорив «Фулгема» цього сезону можна порівнювати з такими ж результатами «Брайтона» Де Дзербі, які, до речі, на одне місце вище. Наразі лондонці борються за єврокубки, а рік тому грали у Чемпіоншипі, який, до речі, виграли. За «білих» феєрить Манор Соломон, який виступає в англійській команді на правах оренди, а належить донецькому «Шахтарю». У ізраїльського форварда вже 5 голів в останніх 5 матчах.


Арсенал


Успіх «Арсеналу» близький. Чемпіонат перевалив за екватор, а «каноніри» продовжують триматися на першій позиції. Однак щодо гри до команди є питання. По-перше, за останні два матчі «Арсенал» пропустив 4 голи. По-друге, перемога в попередньому турі АПЛ над аутсайдером «Борнмутом» далася «Арсеналу» дуже важко. По-третє, незрозуміла нічия зі «Спортінгом», де «каноніри», до речі, теж рятувалися. Все-таки лідер АПЛ має перемагати команду із Португалії, хіба ні?

«Арсенал» - не найгрізніший клуб, але однозначно топовий. У хорошій грі «канонірів» не можна сумніватися проти топів, а ось проти середняків страх є, адже потрібна лише перемога. Навряд «Арсеналу» буде легко проти «Фулгема», який набрав хід. Тим більше, у першому колі АПЛ «Арсенал» зміг виграти лише з рахунком 2:1 на своєму полі і те, забивши наприкінці матчу.

Для українських уболівальників цей матч цікавий завдяки українцю Олександру Зінченку, який уже 2 місяці поспіль стає найкращим гравцем «Арсенала» за версією вболівальників.


Орієнтовні склади


«Фулгем»: Лено; Тете, Діоп, Реам, Робінсон; Рід, Лукич; Вілліан, Перейра, Соломон; Мітрович.

«Арсенал»: Рамсдейл; Уайт, Саліба, Габріель, Зінченко; Едегор, Парті, Сака; Джака, Мартінеллі, Нельсон.


Прогноз


Незважаючи на те, що «Арсенал» є лідером АПЛ, «Фулгем» має всі шанси поборотися з «канонірами». Нашою ставкою буде «обидві команди заб'ють – Так» за коефіцієнт 1.82.

12 березня, неділя

«Фулгем» – «Арсенал»
Лондон. «Крейвен Коттедж». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta Sports
Арбітр: Девід Кут (Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:2

Parimatch
  • 5.75
  • 4.35
  • 1.65
Сделать ставку Зробити ставку
Melbet
  • 5.75
  • 4.38
  • 1.60
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Це напевно найскладніший суперник за останні тури. Але бажаю Арсеналу тільки перемоги