Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 березня 2023, 14:00
1600
6

Зоря – Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Претендент на медалі проти явного аутсайдера

| Оновлено 11 березня 2023, 14:00
1600
6
Зоря – Львів. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 11 березня, відбудеться поєдинок 17 туру Української Прем'єр-ліги, у якому гратимуть луганська «Зоря» та «Львів». Матч пройде в Києві на полі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, початок - о 14.00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Зоря»

Перший матч після відновлення УПЛ «Зоря» проводила в Олександрії проти «Ворскли». Гра вийшла цікавою і значно прикрасила собою стартовий тур. Луганська команда досить швидко пропустила два м'ячі, але гнула свою лінію, контролювала м'яч, в середині другого тайму скоротила розрив, а вже у доданий час зуміла спершу зрівняти рахунок зусиллями Русина, а тоді і взагалі вирвати перемогу завдяки впевненій реалізації пенальті Бражком.

До речі, про останнього. Володимир показав впевнену не по роках гру в черговому матчі, граючи впевнено і у відборі, що є його прямою функцією, і в атаці - недаремно на його рахунку дубль. Очевидно, в футболці «Зорі» він дограє цей сезон, а далі повернеться в «Динамо», де в центрі поля (та й не тільки там, але це окрема розмова) є величезні проблеми.

Також варто відзначити серед персоналій Едуардо Герреро. Панамець, орендований в «Маккабі», вийшов на заміну і склав своєю грою дуже приємне враження - на його рахунку гольовий пас на Бражка, безліч вдалих відкривань та загострень. Очікуємо побачити його в суботу у старті.

Перед грою підопічні ван Леувена займають третє місце в турнірній таблиці, а це означає, що на нас чекатиме запекла боротьба за медалі - трохи відірвалися «Дніпро-1» та «Шахтар», а от «Динамо», «Зоря» та «Олександрія» йдуть щільною групою і про підсумкове розташування команд в турнірці залишається тільки вгадувати.

«Львів»

«Львів» кардинально змінив свій склад взимку. Логічно, що всі чекали побачити в стартовому матчі весни багато новачків, але, мабуть, аж десятки нових гравців не очікував ніхто. Тільки Грисьо вийшов у старті з тих футболістів, хто захищали кольори «Львова» восени.

Гра проти «Миная» вийшла для львів'ян вдалою, як, в принципі, і чотири попередніх. Мінімальна перемога завдяки голу Ременяка дозволила підопічним Дулуба трохи піднятися вище відносно свого, здавалося б, безнадійного становища на останньому місці в турнірній таблиці. Так, «Львів» досі останній, але до п'ятнадцятого і чотирнадцятого місця - два очки, а за втраченими балами цілком можливо і обійти конкурентів з Одеси та Миная, оскільки у львів'ян є ще гра в запасі.

Не зможе допомогти «Львову» Назарій Муравський, у якого є дискваліфікація на ще один матч. Особливою гра буде для Ахмеда Алібекова, який в першій частині сезону виступав саме за «Зорю». Крім того, від «Зорі» «Львів» зазнав однієї з трьох найбільших поразок в історії - у 2020 році «леви» програли 0:5.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели п'ятнадцять матчів - +9=5-1 на користь «Зорі», різниця м'ячів 22:6.

Орієнтовні склади

«Зоря»: Сапутін, Бутко, Імереков, Батагов, Вантух, Мишньов, Бражко, Русин, Булеца, Антюх, Герреро.

«Львів»: Рибка, Дитятьєв, Ґабріель, Траоре, Кузик, Ґільєрме, Алібеков, Антоніо, Бєляєв, Грисьо, Свржняк.

Прогноз на протистояння

Мабуть, особливої сенсації чекати не варто. «Зоря» рано чи пізно зламає автобус, який виставлять суперники, а далі буде методично добивати львів'ян на контратаках. Можливо, і пропустить, але свого не втратить.

11 березня, субота

«Зоря» – «Львів»
Київ. Стадіон «Динамо». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса)
ЗОРЯ ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 3:1
Parimatch
  • 1.42
  • 4.40
  • 8.10
Зробити ставку Зробити ставку
Melbet
  • 1.45
  • 4.35
  • 8.05
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Фанькин кот
Сегодня болею за Сашку и за Зорьку. Чтоб они синхронно победили и своё превосходство над динамкой суркисовой укрепили! А завтра жду фирменного разгрома столичных мажоров! И Фанькиных кисломордых рассуждений о том, как всё плохо нынче в динамке, но вот щас,  вот на этот раз мы уж точно соберёмся и кааак зададим всем жару
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил