Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 березня 2023, 22:03
19394
60

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Обидва м'ячі Динамо пропустило після помилок арбітра»

Команда погано стартувала у весняній частині сезону

| Оновлено 04 березня 2023, 22:03
19394
60
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Обидва м'ячі Динамо пропустило після помилок арбітра»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Наставник «Динамо» Мірча Луческу оцінив невдалий старт киян у другій частині сезону. Команда поступилася аутсайдеру «Інгульцю» з рахунком 0:2.

- Передусім, вітаю команду-суперницю, вона досягла того, чого прагнула, за рахунок великої самовіддачі та хорошої організації гри.

Але варто відзначити, що обидва м’ячі були забиті після грубих помилок арбітрів. І під час першого взяття воріт був фол – суперник зіграв не у м’яч, а у нашого гравця. При другому взятті воріт була гра рукою. Такі самі фоли в інший бік арбітр фіксувала. Неправильне трактування епізодів призвело до двох голів «Інгульця», а також спричинила нервозність наших гравців, які почали сваритися з арбітром. До цього додався рахунок 0:2, з якого треба було відіграватися.

Подібне трактування епізодів ми бачимо не вперше, це вже четверта або п’ята подібна гра. У нас вже були і вилучення. Виникає багато запитань, зокрема чому ці помилки у трактуванні відбуваються в односторонньому порядку і завжди не на нашу користь. Під час другого голу при відборі м’яча суперник підіграв собі рукою, після чого почалася гольова контратака. Арбітр сказала, що гра рукою була, проте це не фол. Яке правило вказує на те, що це не фол? Увесь цей час я мало говорив про суддівство, проте змушений визнати, що ці помилки впливають на гру. Таке враження, що вона просто знущається з нашої команди та наших гравців.

- «Динамо» має проблеми із завершенням атак. У команду повернувся Ерік Рамірес. У якому він стані та чи зможе допомогти команді найближчим часом?

- Він повернувся лише два дні тому, тому ми поки не знаємо його ступінь готовності. Він тренувався індивідуально на батьківщині.

Ви праві, у чужому штрафному майданчику нам не вистачає гравця-кілера, який би замикав простріли. Ми доводимо туди м’яч, ми домінуємо, входимо до штрафного майданчика. Але сьогодні голи після суддівських помилок та нервозність, яка стала наслідком цих помилок, не дозволила нам якісно реалізовувати ці моменти, які ми мали навіть за рахунку 0:2.

Мені шкода, що наші молоді гравці, які дебютують, з перших ігор зіштовхуються з несправедливим суддівством. Для їх розвитку це погано.

- Чи не було з боку вашої команди недооцінки суперника?

- Ні. Гравці були налаштовані. Ми знали, як суперники гратимуть, знали, що на нас чекає жорстка боротьба та велика кількість довгих передач, що суперники відходитимуть на свою половину великими силами та шукатимуть шанси для контратак. Але ми не сподівалися, що арбітр будо припускатися таких помилок.

У нас хороша, здібна молодь. Сподіваюся, що разом зі старшими партнерами ці хлопці подолають цей момент, загартуються. Я бачив їх у роздягальні, всі дуже засмучені. Сподіваюся, що Катерина більше не судитиме наші матчі. Не буду перераховувати всі матчі, але в кожному ми мали проблеми через неї.

- Днями «Динамо» підписало молодого півзахисника Решата Радамані. Чи розраховуєте ви на нього у найближчих матчах?

- Це молодий перспективний гравець, який виступає за молодіжну збірну Північної Македонії. Клуб має думати про майбутнє Можливо, у подальшому він стане заміною Сидорчуку. Наразі рано щось говорити про нього – він лише два дні з нами. У нього хороше майбутнє, як і у наших молодих гравців. Але потрібні час та терпіння.

- Склалося враження, що коли «Динамо» доходило до чужого штрафного майданчика, у діях гравців спостерігалася нервозність. Чого не вистачало вашій команді у завершальній фазі атак?

- Заважала метушня, спричинена тим, що треба було відігравати гандикап у два м’ячі. Крім того, причиною нервозності гравців були суддівські помилки. Ми втратили контроль над ходом гри через сварки з арбітром. Молоді гравці, такі як Дячук, Ванат, Царенко, і не лише молоді у подібній ситуації не можуть контролювати свої емоції. А треба було думати про свою гру. Ця нервозність нам заважала.

Оцініть матеріал
(174)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 60
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Старый нытик, когда судья ошибается в пользу Динамо, то всё в порядке, а тут сразу трагедия, такие убогие клубы как ингулец Динамо должно обыгрывать и вдевятером
Lex Aries
А не зарахували скільки забитих динамівцями сьогодні м*ячів арбітри? Скільки можна вислуховувати від діда цей плач, який тягнеться ще з часів його каденції в Шахтарі?
avk2307
Суддівство було ганебне, але в таких самих моментах,які мало Динамо Ванат, Буяльський та Кабаєв в ворота не влучили. Так , суддівство впливає на гру , особливо коли воротар відбив а від ворот призначають, але хто заважає створити момент і забити. Якби це було з умовним шахтарем, то ок, але то Інгулець. Створюйте далі та забивайте. Динамо це вже проходило , але сьогодні без бажання і удачі програли
SandroKing
Мирча неплохой тренер был. Но его время прошло. Видно что ничего он для команды хорошего уже не сделает. Нужно искать замену, сказать спасибо и прощаться.
⬆️
Пора забыть эту игру и готовиться на Днепр-1 и Зарю. А потом уже можно думать и про чемпионство. В следующих сезонах.
DK02
Цікаво б було почути, чому Динамо свої не забили, також помилки арбітра??? Чи щось інше?
Yura Юрий
Забивать тоже судья помешал? ))))  нифига не меняеться , одна и та же песня
GloryUkraine
Як по-румунськи буде фізрук?
Avaksi
Яка різниця як пропустили, якщо не забиваєш - не перемагаєш.
AK.228
Старий, давай у відставку
avk2307
Вот вы з Арсенал минусовали ,а они при 0-2 доказывают. Посмотрим как борнмут выстоит
VitosKH
А сколько Дынама забила? А,дед?
Одессит1958
Когда забивают ДК, то всегда виноваты судьи
miroslavpetsuh1952
на рахунок судді-зробила вона помилки і дуже великі.але ви також вийшли грати а не рахувати скільки вона зробить помилок.Я думаю що Луческу вже взяв все що вмів,і дайте йому вже спокій.Вже стидно дивитися на цей футбол,то просто сміхота а не команда.А якщо Суркіс не може справитись ,то нехай продає клуб.Подивіться на шахтар,то небо і земля,на них любо дивитися і там також молоді хлопці.Одним словом треба міняти тренера ічим скоріше тим краще.в мене пока все...
Владимир Коновалец
Все, кто хаит тренера Динамо, забывают, что от квалифицированных действий арбитра зависит результат игры на поле. А вот Катя, как всегда, продолжает партачить на поле, она как обезьяна с гранатой - непредсказуема и часто ее решения в игре не поддаются логике. Ее очень сильно распиарили в свое время, выдали авансы, но она остается арбитром 2-й лиги, однозначно. Но пока ее фаворит работает в комитете арбитров, она будет "работать" под заказ, это и ежу ясно. Я не симпатик Динамо, но ее судейство - это нонсенс, это уже поняли и в ФИФА, не пригласив ее на ЧМ в Катаре...
Вова Бок
шляпа
Вік.
Я вболівальник зі стажем,але зараз футбол не дивлюсь як і багато інших,на нинішне Динамо просто не цікаво дивитися,недолуге керівництво за останні 15 років зробило своє.
pas2012
В нього всі винні тільки не він
MrStepanovM .
тошнотик
BekXan
Динамо потрІбно Луческу відправити в відставку .Ось те що потрібно Динамо зараз не чекаючи кінця сезону.ЗАРАЗ ! Луч топить команду.