Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 лютого 2023, 21:10
2146
1

БОНДАРЕНКО: «Вирішив підвищити трансферну вартість Трубіна»

Хавбек «Шахтаря» – про любов до пенальті та свої помилки

| Оновлено 23 лютого 2023, 21:10
2146
1
БОНДАРЕНКО: «Вирішив підвищити трансферну вартість Трубіна»
ФК Шахтар Донецьк. Артем Бондаренко

Півзахисник донецького «Шахтаря» Артем Бондаренко дав порівняльну характеристику Лізі Європи та Лізі чемпіонів, згадав першу гру плей-оф ЛЄ із «Ренном» (2:1), у якій він відзначився голом із пенальті.

– Вже відчули рівень Ліги Європи, чим відрізняється від Ліги чемпіонів?

– Як в Лізі чемпіонів, так і в Лізі Європи дуже сильні суперники, тому якоїсь особливої різниці не відчувається.

– Пенальті у ворота «Ренна» - твій перший єврокубковий гол. Відчував якийсь мандраж перед його виконанням і як взагалі вирішували хто буде його бити?

– Якось на зборах так повелося, що я б'ю пенальті, тому і в цій грі взяв на себе відповідальність. Сподіваюсь, що це перший з багатьох голів. А мандраж трошки був, трибуна гостей свистіла, це змусило понервувати, але це нормально. Як то кажуть, гол не пахне, тому дуже радий, що забив.

– Пеналденко у справі – ти так підписав своє фото з пенальті в Інстаграм. Що це? Це відсилка до нереалізованого пенальті в складі молодіжної збірної в матчі відбору до Євро 2023 проти Фарерських островів, коли із Судаковим невдало розіграли пенальті?

– Просто жарт, за аналогією з Роналду. Його так називають, коли він забиває пенальті. Останнім часом багато виконую одинадцятиметрових.

– В першому матчі з «Ренном», перед вдало реалізованим пенальті, у тебе була помилка, яка призвела до виходу суперника на ворота «Шахтаря». Як вона вплинула на тебе? Була потім якась невпевненість у своїх силах чи навпаки вона мобілізувала?

– Неприємно, що помилився, вирішив підвищити трансферну вартість Толіка Трубіна (сміється). Насправді, він мене дуже виручив, якби рахунок став 1:1, нам би було важко. І після цього у грі міг би бути переломний момент, але добре, що все так закінчилось.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Empty
І свою понизити