Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 лютого 2023, 04:41
10576
48

Падіння Челсі продовжується. Саутгемптон повіз перемогу зі Стемфорд Бридж

Як і його команда, Михайло Мудрик нічого не зміг зробити

| Оновлено 19 лютого 2023, 04:41
10576
48
Падіння Челсі продовжується. Саутгемптон повіз перемогу зі Стемфорд Бридж
Твіттер Челсі

Перед початком матчу особливого бажання відкривати турнірну таблицю Англійської Прем'єр-ліги не було. Всім і так відомо, що «Челсі» перебуває в її середині, а «Саутгемптон» десь там, ближче до низу. Звісно, цікаво було глянути, як піде гра в Михайла Мудрика.

На цей раз українець залишився в запасі, а на його позиції грав Маунт. Кукурельї не було навіть в запасі, тому після виходу Михайла на поле (а такий очікувався в другій половині) нас чекала б цікава зв'язка на фланзі з Чілвеллом.

Активніше почали гру гості, не було помітно, що вони сильно поступаються класом. «Челсі» навіть міг собі привезти гол, але Кепа врятував ситуацію. Не надто видовищна гра в першій половині запам'яталася активністю Давида Фофани, який грав в центрі нападу, а також ударами Мадуеке та Аспілікуети з гострого кута. «Сотон» виглядав цікавіше і таки зумів забити. Здавалось, рядовий фол Аспілікуети перед своїм штрафним, але Ворд-Праус технічно зумів перекинути стінку, а Кепа не зумів врятувати. 0:1, на другий тайм всі чекали Мудрика.

Твіттер Саутгемптона

І він вийшов, щоправда,тільки на 64 хвилині. Поки він акліматизовувся на полі, була нагода забити в Стерлінга, але то Рахім двічі поспіль в одній атаці потрапив у захисника з вбивчої позиції, то він же розстрілював ворота - знову в захисника.

А коли з м'ячем опинявся Мудрик, на це шкода було дивитися. Паси партнерам на забігання, коли ті бігли в протилежні сторони, невдалі спроби дриблінгу, слабка пародія на удар з меж штрафного, постійні обрізки... Єдині позитивні моменти - зароблений штрафний біля бокової лінії штрафного і удар відчаю на останніх хвилинах, коли цілком міг залетіти шедевр, але не склалося.

До речі, команди переграли аж на 14 хвилин більше. Мара, який вийшов на поле, безвідповідально бив ножницями, влучив в голову Аспілікуеті, якого хвилин десять бригада медиків приводила до тями, не привела і винесла на носилках з поля. Жовта картка за цей епізод здавалася явно заниженим покаранням.

Твіттер Челсі

Вертаючись до Мудрика - він отримав найгірший бал серед усіх гравців, що були на полі... А вертаючись до позиції «Саутгемптона» в турнірній таблиці - після матчу я її відкрив і виявив для себе, що «святі» займають останнє місце...

Це «Челсі» поточного зразка. Нема чому дивуватися.

Англійська Прем'єр-ліга. 24 тур.

«Челсі» - «Саутгемптон» - 0:1.

Ворд-Праус, 45+1.

Кулібалі, 4, Ковачич, 90+8 - Белла-Кочап, 16, С. Армстронг, 45+4, Мара, 77, Перро, 90+8.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Челсі»: Кепа - Аспілікуета (Чалоба, 84), Кулібалі (В. Фофана, 46), Бадьяшиль, Чілвелл (Галлахер, 84) - Енцо, Ковачич - Мадуеке (Мудрик, 64), Фелікс, Маунт (Хаверц, 64) - Д. Фофана (Стерлінг, 46).

«Саутгемптон»: Базуну - С. Армстронг (Волкотт, 59), Мейтленд-Найлс (Лянко, 90+5), Беднарек, Белла-Кочап, Перро - Ворд-Праус, Лавіа (Діалло, 87), Ельюнуссі (Алькарас, 87) - Сулеймана (А. Армстронг, 59), Онуачу (Мара, 59).

Арбітр: Девід Кут.

Стадіон: «Стемфорд Бридж» (Лондон, Англія).

ЧЕЛСІ - САУТГЕМПТОН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(71)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України
Футбол | 02 травня 2024, 14:36 19
Проводити чи ні? Що робити з матчем за Суперкубок України

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Жирона в передчутті. Команда в дербі з Барселоною може вийти в ЛЧ
Футбол | 01 травня 2024, 20:45 1
Жирона в передчутті. Команда в дербі з Барселоною може вийти в ЛЧ

Команда готується святкувати

Коментарі 48
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nani10
Поттера на звільнення, Ротань може підмінити на пару матчів.
BARA.bass
Мудрик отыграл 25мин,а Феликс и Маунт целый матч, так что не несите херни, вся команда безобразно отыграл, и Мудрик в том числе, но в этом виноваты не футболисты, а тренер, так как не может создать боевой коллектив.
Maks Krot
Это не Челси ,а Тихий ужас сейчас  ,Поттеру на выход срочно ,Дайте потренировать тандему Шева и супер тренер Ротань.Результат точно лучше будет намного . 
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd22ff33
После подписания трансфера с Челси: "Самый дорогой трансфер в истории украинского футбола! Мудрик будет разрывать АПЛ!"
После матча с Ливерпулем:
"Отличный матч! Будущий Азар! Немного нехватило времени чтобы разорвать Ливер. Если выйдет в основе все получится!"
После матча с Фулхэмом: 
"Хоть он и вышел в старте, но ему дали сыграть всего тайм, а все потому, что у него была простуда и у соперника был автобус. Вот если будет играть против аутсайдера точно порвет всех!"
После матча с Вест Хэмом:
"Кукуруза не давала пасы! Вот если Чилвелла поставят, вот тогда заиграют оба фланга без шансов для соперника!"
После матча с Боруссией:
"Ну немного Челси не повезло... Ну это же вина всей команды а не только Мудрика, да и к тому же он только адаптируется к новой команде после УПЛ. Вот щаз аутсайдер будет, ну и тогда Мудрик точно покажет все на что способен!"
После матча с Саутгемптоном:
"Эээ, ну эта, тут такое дело... В общем то... Ну короче это... Ну вы поняли." 
avk2307
Сейчас Запасной выйдет и все объяснит. Секундочку подождите
avk2307
Так и надо. Деньги не все решают, и переплачивать, чтобы получить игрока не факт, что эффективно.
Тот же ПСЖ это уже много лет доказывает, ну теперь Челси еще пример
Pixelman
Мудрик це жахіття! Відчуваю, що з такою грою його чекає глибокий запас...
Tatiana Tam
Мурзяо виходить в старті - стає найгіршим, виходи з запасу - стає найгіршим. Думаю в Челсі дуже скоро почнуть шось підозрювати... Наприклад, що їм втюхали шлак за 100 лямів. А оренда стала на крок ближчою...
avk2307
Сейчас основной негатив на тренера конечно. И может правильно. Но 1 гол в 5 матчах свидетельствует и о классе игроков, посмотрите на того же Рашфорда  , ив плохом и в хорошем Манчестере он забивает, А Энтони , на которого Даша равнялся и Палкин при трансфере не забивает.
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
lenares85
Мудрик чомусь накачав торс, чи він на бодібілдера йшов, добавив кг, зате втратив в виносливості і швидкості. І ніхто не сказав йому навіщо дуєся
Віталій Ткачук
Що ґлори, давайте далі розказуйте що Мудрик коштує зверх 100 млн.. Чи вже ні? Я симпатизував Челсі ще до приходу абрамовича, але навіть підху.ловник за такі гроші не купляв таких посередніх гравців. Сподіваюся що не піде по шляху Кравця, той Валенсію розривав, а далі... Нам потрібні в збірній якісні гравці, і байдуже до яких клубів вони належать. Неважливо за кого ти вболіваєш ( ВКДК, Шахтар, Зоря, Чорноморець чи Карпати ), перед усім збірна України, і хотілося б, щоб молоді гравці реально могли посилити збірну, а не "на папері". 
Kalchenko77
Мудрик не грав з перших хвилин …..в Челсі щось змінилось в грі -результаті???? Челсі зараз так грає що і Мбампе стане гіршим гравцем на планеті в цій команді )))))
Skillz
З початку сезону більшість мемів в твіттері та реддіті були про Антоні та Нуньеза, але мудрілка картонний скоро складе їм гідну конкуренцію
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BARA.bass
Плоттер не тренер а пастух, выпустил на поле кучу футболистов, те сами по себе 90мин провели на поле, и на этом всё. Не обыграть Саутгемптон дома, пусть даже после Евро кубков, это знак, нужно искать нового тренера.
Lesovij7
Мудрик и так и сяк и никак, что ещё, какое оправдание нужно, кукурелья не играл....
Octopus
Кто в лес, кто по дрова, тащит одеяло на себя, командной игрой и не пахнет. Когда Стерлинг выходил, это прям как квинт-эссенция происходящего, большего эгоиста-индивидуалиста трудно найти.
Бензар Євген
Боляче! Як хочеться щоби наші вигравали!