Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 лютого 2023, 17:08
2082
0

Челсі – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 18 лютого о 17:00 за Києвом

| Оновлено 18 лютого 2023, 17:08
2082
0
Челсі – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Грем Поттер і Михайло Мудрик

У суботу, 18 лютого, відбудеться матч 24-го туру чемпіонату Англії з футболу між лондонським «Челсі» та аутсайдером чемпіонату «Саутгемптоном». Поєдинок пройде на стадіоні «Стемфорд Брідж», стартовий свисток прозвучить о 17:00 за київським часом. Арбітр зустрічі – Девід Кут із Ноттінгема.

Челсі


Що можна сказати про «Челсі»? У команди криза – це факт. Зимові трансфери поки себе повністю не виправдовують, але варто відзначити, що Енцо Фернандес і Жоау Феліш потроху починають знаходити свій футбол. Однак головна зірка українського футболу Михайло Мудрик поки що за 4 матчі не відзначився результативними діями. Звинувачувати Михайла у провальних матчах – безглуздо та неправильно. Уся команда грає не дуже, Мудрик без м'яча працює непогано, а ось із першим дотиком поки що проблеми. Напевно, це через невпевненість, але це можна виправити, потрібен час і все обов'язково буде. Як і з командою. Можливо, варто міняти тренера.

Поттер, звичайно, не зовсім «фізрук», але коли ти випускаєш Мудрика і Кукурелью зі старту, а потім обох змінюєш у середині другого тайму через слабку гру через лівий фланг... Дивне рішення, адже в чому вина українця? Далі Поттер вже випускає з перших хвилин Мудрика з Чілвеллом і Михайло проводить непоганий перший тайм із «Борусією Д». Однак не варто акцентувати увагу саме на грі Мудрика – все команда «синіх» виглядає не дуже і, швидше за все, саме свіжий погляд нового наставника зможе якось виправити результати «пенсіонерів».

Зараз у лондонців 4 матчі без перемог, а за останні 15 ігор команда виграла лише 2 поєдинки. В АПЛ можна забути не те що про четвірку, а взагалі про п'ятірку і навіть шістку, потрібно хоча б восьме місце. Те, що зараз «Челсі» гратиме з аутсайдером чемпіонату має піти на користь команді, адже при перемозі здобудеться хоч якась впевненість перед другим матчем з «Боруссією Д».


Саутгемптон


Як було зазначено вище, «Саутгемптон» – явний аутсайдер чемпіонату Англії. Навіть за такої невпевненої гри «Челсі» шанси гостей поля на хоча б нічию – мізерно малі. 15 очок після 22 турів – надпровальний результат. Однак не забуватимемо, що в Кубку Ліги «святі» вибили грізний «Манчестер Сіті», до цього обігравши «Крістал Пелас», а після матчу з «містянами» обіграли «Евертон». Щоправда, потім було 5 поразок у 6 матчах.

Одна перемога в тих п'яти поєдинках була здобута в Кубку Англії. Там «Саутгемптон» вже пройшов до 1/8 фіналу і варто припустити, що саме на кубкових іграх зараз буде основний акцент команди.


Орієнтовні склади

«Челсі»: Кепа – Джеймс, Чілвелл, Сілва, Бедьяшіль – Фернандес, Галахер, Маунт – Хаверц, Стерлінг, Феліш

«Саутгемптон»: Базуну – Перро, Брі, Салісу, Беднарек – Діалло, Лавіа – Уорд-Проуз, Ельюнуссі, Едозі – Адамс


Прогноз


Не дивлячись на те, що «Челсі» з матчу в матч провалюється, обіграти аутсайдера АПЛ «сині» просто зобов'язані. Нашою ставкою буде фора «Челсі» -1 за коефіцієнт 1.65.

18 лютого, субота

«Челсі» – «Саутгемптон»
Лондон. «Стемфорд Брідж». 17:00
Пряма ТВ-трансляція – Setanta Sports
ЧЕЛСІ – САУТГЕМПТОН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.45
  • 4.95
  • 8.90
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.43
  • 4.94
  • 8.90
Сделать ставку Зробити ставку

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.