Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 11 лютого 2023, 19:01
846
1

Монако – ПСЖ. Велика баталія в чемпіонаті Франції

Поєдинок відбудеться 11 лютого о 18:00 за Києвом

| Оновлено 11 лютого 2023, 19:01
846
1
Монако – ПСЖ. Велика баталія в чемпіонаті Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

11 лютого на «Луї II» пройде матч 23-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Монако» зустрінеться з «ПСЖ». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за європейським часом.

Монако

Клуб став тим, хто першим відібрав у цьогорічного «ПСЖ» чемпіонський титул – за весь час після 2017 року це зміг повторити лише «Лілль». Але Риболовлєв – це не Абрамович, і для нього «монегаски» не стільки улюблене дітище, скільки проект, спрямований на вигоду. І «золотий» склад на чолі з Мбаппе продали. Та й потім відпускають регулярно найкращих футболістів. Щоб далеко не ходити, достатньо згадати січневий трансфер Бадіашіля до «Челсі». Відповідно, стелею для Головіна та компанії буде місце у групі лідерів. Обидва минулі сезони, за Ковача і вже Клемана, приносили «бронзу». Зараз намагаються це повторити. Восени не все виходило, а ось зимовий відрізок був непоганий, правда, з осічкою у вигляді вильоту з кубка по пенальті вдома від Родеза. Але, вигравши у «Клермона» 2:0, вдалося повернутися на 4-е місце.

ПСЖ

Команда нарешті підходить до повноцінного старту сезону. Не секрет, що повноцінна боротьба для неї розпочинається у плей-оф Ліги Чемпіонів. Виграти її – просто мрія для катарських інвесторів. Але за весь час лише Тухель зміг підняти проект у фінал, але там програв. Зараз буде справжній тест для нинішнього наставника Гальтьє: у вівторок буде прийом у Парижі «Баварії». І цікаво подивитися, який склад виставить наставник, чи дасть лідерам відпочинок. Хоча навряд чи вони так втомлюються, адже на внутрішній арені футболісти, що перевищують на голову всіх суперників у Лізі 1, часто клеять дурня. Скоріше не хочеться ризикувати травмами, як із Мбаппе, що «зламався» з «Монпельє». Тим більше, що графік щільний – у кубку з «Марселем» грали лише в середу, а попереду – плей-оф Ліги чемпіонів.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону «Монако» не програв чемпіону. Навесні було зовсім 3:0, на початку сезону клуби закінчили внічию.

Прогноз

Букмекерські контори розглядають фаворитом «ПСЖ». Але для «Монако» оптимальні умови для успіху з грандом – ризикнемо припустити, що Головін та компанія не програють з коефіцієнтом – 1,66 за Parimatch.

Parimatch
  • 2.76
  • 3.74
  • 2.58
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andron Andron
З прогнозу складається враження що в Монако адін гАлАвін  ...  кого він цікавить?