Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 09 лютого 2023, 09:45
6799
2

Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: «Це був неймовірний матч та неймовірна атмосфера»

Український хавбек – про перемогу над «ПСЖ»

| Оновлено 09 лютого 2023, 09:45
6799
2
Руслан МАЛІНОВСЬКИЙ: «Це був неймовірний матч та неймовірна атмосфера»
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

Півзахисник французького «Марселя» Руслан Маліновський поділився емоціями від поєдинку 1/8 фіналу розіграшу Кубка Франції з «ПСЖ», у якому його гол приніс провансальцям перемогу з рахунком 2:1.

«Це був неймовірний матч та неймовірна атмосфера. Це особливе – ми знаємо, що це класика у Франції. Ми були дуже мотивовані на цей матч, хотіли викластися по максимуму і, гадаю, заслужили на перемогу.

Атмосфера, публіка – це було приголомшливо. Вболівальники підштовхнули нас, ця перемога за ними. Вони довго чекали на успіх із цим суперником. Ми віддали все, хочу подякувати всій команді, тим, хто на полі, і тим, хто був поза ним. Ми – команда, і не має значення, хто грає, а хто не грає. Ми маємо залишатися єдиними. Ми працюємо на єдиний результат, ми маємо боротися за цей результат. Сьогодні ми бачили, як усі боролися за цю велику перемогу.

Попереду ще матчі. Треба дочекатися жеребкування наступного етапу. Ми готуватимемося так само, як проти «ПСЖ», з такою самою концентрацією і таким самим настроєм на полі», – зізнався Маліновський.

Оцініть матеріал
(131)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
В Бергамо тоже весело начиналось.  Подождём до лета.
14sergey1953
Победа, это выигрыш чемпионата, кубка ит.д. Желаю Малиновскому с Марселем выиграть кбок Франции, это будет хоть и не великая победа, но все же победа, а выигрыш в 1/8, это еще не победа. Видно, что ПСЖ сосредоточился, прежде всего на чемпионате Франции и на лиге чемпионов, а как будет, посмотрим.