Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 сiчня 2023, 14:02
339
0

Юнайтед VS Cіті: прогноз на перше манчестерське дербі року

Після поновлення чемпіонату через паузу на чемпіонат світу «МЮ» виграв всі свої матчі

| Оновлено 14 сiчня 2023, 14:02
339
0
Юнайтед VS Cіті: прогноз на перше манчестерське дербі року

14 січня. 14.30. «Олд Траффорд»
Трансляція - Setanta Sports
Прогноз від Parimatch Ukraine:

· перемога Манчестер Юнайтед – 4.30
· нічия – 3.90
· перемога Манчестер Сіті – 1.82

Головне локальне дербі АПЛ заплановано на 20-й тур та відбудеться вже 14 січня майже опівдні за британським часом. Для матчу такого рангу – зарано, але проти англійських телевізійних законів не постануть навіть найбільші футбольні зірки.

«Манчестер Юнайтед» - «Манчестер Сіті» - вивіска запаморочлива, і навіть за тотального домінування синього Манчестеру в останні роки, результат цього матчу може бути непередбачуваним, чого тільки вартий останній матч цих команд на «Етіхаді», що завершився з рахунком 6:3. Щоправда тоді вболівальники «червоних дияволів» не могли заспокоїтися через Роналду, що весь матч просидів на лавці запасних, запевняючи, що Кріш міг би змінити ситуацію на їхню користь. Тепер сподіватися на португальця не доведеться, той облаштовується у Саудівській Аравії, а в червоній частині Манчестера стало спокійніше і приземленіше.

Після поновлення чемпіонату через паузу на чемпіонат світу «МЮ» виграв всі свої матчі, більше того, у кожному з трьох матчів вже нового 2023-го року «манкуніанці» забивали по три голи, а Ерік тен Хаг став рекордсменом клубу, адже, щоб здобути 20 перемог з «червоними дияволами», йому знадобилося лише 27 матчів. Нідерландець обійшов навіть Особливого – Моуріньо оформив 20-ту перемогу з командою у своїй 31-й грі.

Наразі «Манчестер Юнайтед» іде четвертим в турнірній таблиці, маючи в активі 35 очок. «Ман Сіті» зберігає свою другу позицію з 39 пунктами в активі. І щоб, власне, продовжувати боротьбу за чемпіонство, «містянам» втрачати очки не можна. Так само, як точно не можна повторювати щось подібне до гри проти «Саутгемптона» в 1/4 фіналу Кубка англійської ліги. Напередодні манчестерського «дербі» «Сіті» зіграли один з найгірших матчів часів Пепа, і не завдали жодного удару по воротах суперника. Холанд був на полі, хоч і вийшов лише на 56-й хвилині.

Можливо, «містяни» вирішили пожертвувати Кубком на користь АПЛ, де їм треба набирати (в трьох останніх турах у них дві перемоги і нічия), але за подібний провал перед вболівальниками точно треба вибачитися.

Експерти Parimatch Ukraine вважають, що цього разу святкуватиме синій Манчестер. На перемогу «Сіті» виставлено коефіцієнт – 1.82, а ось шанси «червоних дияволів» забрати 3 очки розцінюють як 4.30 до 1. При цьому експерти впевнені, що обидві команди заб’ють, а найочікуваніший результат – 1:2. Котирування на нічию – 3.85.

Статистика особистих зустрічей
Команди 189 разів грали між собою, більша частина з них була в рамках АПЛ. Наразі за кількістю перемог далеко попереду «Манчестер Юнайтед» - 78 тріумфальних матчів, «містяни» перемагали 58 разів. Але 4 з 5 останніх матчів завершилися на користь команди Гвардіоли. А у 2022-му «Ман Сіті» двічі перемагав запеклих суперників з різницею у 3 м’ячі.

Чекаємо на фантастичну гру. Тож обирай, червоний чи синій, та заряджай на улюблену команду разом зParimatch Ukraine!

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.