Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1003
0

Фулхем – Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Матч чемпіонату Англії

Фулхем – Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

12 січня на «Крейвен Котедж» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Фулхем» зустрінеться з «Челсі». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

«Фулхем»

Клуб останнім часом регулярно чергував виступи у Чемпіоншипі та АПЛ. Так що статус «ліфта», що став уже звичним, минулого сезону навіть допоміг. Ніхто не здивувався черговому підйому «дачників» у «вишку» і не розглядав це як серйозне досягнення нового менеджера Марку Сілви. Свій рівень португалець мав виявити саме зараз, не допускаючи не менш «планового» зниження навесні. І в нього більш ніж виходить. Символом прогресу всієї команди з Лондона може вважатися Мітрович. Александар – визнаний бомбардир Чемпіоншипу, але рідко забивав у Прем'єр-Лізі. А зараз у серба вже 11 голів! У результаті завдяки його результативності «дачники» вже виграли 8 матчів з 18 і 28-ма очками зустрічають цей поєдинок фактично в зоні єврокубків!

«Челсі»

Команда зараз активно шукає посилення, на що витрачаються чималі гроші. Чого варте швидке оформлення угоди з Бадіашилем, що став уже 4-м захисником, купленим за півроку. Тільки на це у «аристократів» пішло 230 мільйонів! І що толку, якщо клуб, який уже встиг змінити тренера, замикає топ-10 Прем'єр-Ліги, за природного завдання-мінімум бути в квартеті лідерів? Так, минулого туру «сині» були непогані з «Манчестер Сіті». Але, по-перше, знову програли, по-друге, вже в 1-му таймі через травми довелося знімати Пулішича зі Стерлінгом! За кілька днів із «містянами» знову зустрілися, вже в кубку. і ось там уже столичний клуб капітулював без боротьби, вже 0:4.

Статистика особистих зустрічей

«Фулхем» виграв востаннє аж 2006 року. А всі 7 крайніх матчів із «Челсі» закінчувалися перемогами «аристократів».

Прогноз

Букмекерські контори таки вважають фаворитом протистояння «Челсі». Але «Фулхем» таки виглядає переконливішим цього сезону - ставимо на те, що підопічні Марку Сілви не програють з коефіцієнтом - 1,76 від Parimatch.

Parimatch
  • 3,40
  • 3,70
  • 2,21
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.